AUTOCLEANER ROZMRAZOVAČ SKEL 750 ml

Autocleaner rozmrazovač skel je přípravek pro odstranění námrazy a sněhu ze skel automobilů. Dokonale odstraní všechny nečistoty, zbaví sklo mastnoty a zanechá jej křišťálově čisté. Použití: Přípravek nastříkejte rovnoměrně na námrazu skel a nechte působit. Zbytky námrazy poté odstraňte stěrači, hadrem nebo stěrkou. Při opětovném zamrznutí postup opakujte a po odstranění zbytků sklo utřete do sucha. V období silných mrazů lze použít jako prevenci proti zamrzání. Před použitím nádobku dobře protřepejte.

projít na článek

AUTOCLEANER ČISTIČ SKEL 750 ml

AUTOCLEANER ČISTIČ SKEL odstraní nečistoty z autoskel, reflektorů i zrcátek. Má složení, které je velmi účinné vůči zbytkům hmyzu. Je vhodný na vnitřní i vnější skla a obsahuje tenzidy i parfém. Vlastnosti: Autocleaner čistič skel je parfémovaný

projít na článek

AUTOCLEANER PŘÍPRAVEK PROTI ZAMLŽENÍ SKEL 500 ml

AUTOCLEANER PŘÍPRAVEK PROTI ZAMLŽENÍ SKEL. Popis: Účinný přípravek proti zamlžení skel v autě. Čistí sklo, zabraňuje zamlžení, zlepšuje viditelnost, nezanechává šmouhy.

projít na článek

CARLSON ROZMRAZOVAČ ZÁMKŮ 50 ml

CARLSON ROZMRAZOVAČ ZÁMKŮ. Popis: Účinný přípravek proti zamrzání zámků. Praktické balení do kapsy, zajišťuje preventivní ochranu před tvorbou námrazy.

projít na článek

AUTOCLEANER AUTOŠAMPON 1 l

AUTOCLEANER AUTOŠAMPON. Popis: Autošampón určený pro vnější očistu vozidla. Svým složením zaručuje snadné, dokonalé a šetrné umytí vozidla. Rozřeďte v poměru 1:50 až 1:100 v teplé vodě. Nemyjte vozidlo na přímém slunci.

projít na článek

AUTOCLEANER KONZERVAČNÍ OLEJ 400 ml

AUTOCLEANER KONZERVAČNÍ OLEJ. Popis: Konzervační olej slouží k ochraně kovových výrobků proti atmosférické korozi. Vhodný ke konzervaci a mazání zbraní, přístrojů, jemných mechanismů a náhradních dílů.

projít na článek