Autodrom Most hostil další letošní závod Carboniacupu

Na 4212m dlouhé mostecké trati se konal 5. závod série Carboniacupu, určený nejen amatérským závodníkům tentokrát s názvem garanta dne BP Shop Racing Day. Sešla se zde velmi pěkná konkurence a celkem stovka vozů na startu. Do konce seriálu po Mostě zbývají ještě další dvě klání a to premiérově na nově zařazené trati do kalendáře na Silesiaringu a závěr bude opět patřit autodromu v Mostě.

projít na článek

SLOVAKIA RING hostil druhý díl Carboniacupu 2022

Druhý díl okruhového poháru Carboniacupu hostil slovenský dlouhý autodrom SLOVAKIA RING u obce Orechová Potoň.

projít na článek

Grandfinále Carboniacupu rozdalo poslední poháry

Poslední letošní závod mají za sebou jezdci Carboniacupu, kteří se v hojném počtu vydali do Mostu posbírat poslední letošní vavříny, v neděli se tedy odjel chladný a zároveň poslední letošní závod s názvem garanta Zeknova Racing Day.

projít na článek

Poslední závod sezóny Carboniacupu uvidí opět Autodrom Most

F-Drive Racing Day, neboli Grandfinále letošního ročníku Carboniacupu uvidí diváci zdarma opět na domácím Autodromu v Mostě.

projít na článek

Čtvrtý závod Carboniacupu hostil autodrom v Mostě

Rovnou stovku vozů přivítala závodní série Carboniacup, která je určena nejen amatérským jezdcům, cestovním, GT vozům, speciálům, prototypům a formulím. Stovka účastníků nabízela již před závodem slibnou podívanou. Na okruhu v Mostě se Carboniacup letos p

projít na článek

Carboniacupu mostecká trať svědčí

Druhý domácí podnik a v pořadí čtvrtý letošní sezony absolvovali účastníci Carboniacupu na Autodromu v Mostě a po plném roštu na Lausitzringu bylo na závod přihlášeno ještě více jezdců, cca 110 závodních vozů z několika zemí, především pak českých jezdců.

projít na článek