Báječná hotelová snídaně za hubičku

Pokud se ubytujete v chalupách Rajsko, máte možnost využít služby našeho Boutique hotelu Nebespán v Kašperských Horách. Je to pouze 10 minut autem od chalup. Ráno můžete začít skvělou 4* hotelovou snídaní. Podáváme ji formou teplého a studeného bufetu, s velkým výběrem skvělých, z velké části domácích produktů. Omelety, vejce 7 minut, naše uzená slanina, domácí marmelády, výběr skvělých uzenin, spousta domácích pomazánek, bábovky, croissanty, čerstvé ovoce i zelenina prostě vše, na co si vzpomenete. Snídani si můžete odnést i do naší zahrady nebo posnídat na terase před Nebespánem s výhledem na kostel a historické náměstí. Třešničkou na dortu je káva, ať je to filtrovaná káva nebo kávové nápoje na bázi espressa. Vždy vám ji připraví na vysoké úrovni naši baristé, a to vždy z té nejlepší výběrové kávy, kterou nám dodávají skvělé pražírny Coffeesource a Michal Křížka. Množství vypité kávy je na vás, protože v rámci snídaně je konzumace kávy neomezená! Cena pro naše hosty za tento výběr a kvalitu je opravdu více než příznivá, a to 200 Kč pro dospělou osobu a 100 Kč pro dítě do 10 let. Rezervace 24 hodin předem nutná na tel. 603 255 563 nebo nám napište na mail: [email protected] PS důležité: Provozní doba hotelu Nebespán je jen od velikonoc do konce října, v hlavní sezoně červenec a srpen máme otevřeno každý den, mimo tyto měsíce potom vždy snídaně jen v sobotu a v neděli, nebo na základě předchozí dohody.

projít na článek

Hotelová loď na Dunaji, měla před srážkou vypnutý varovný systém

Na základě vyšetřování měla Hotelová loď Viking Sigyn, která potopila na dunaji výletní loď, vypnutý výstražný radarový systém. Více informací si můžete přečíst na stránkách České televize The post Hotelová loď na Dunaji, měla před srážkou vypnutý varovný

projít na článek

SNÍDANĚ S NOVOU povídání o Madeiře (červen 2018)

Povídání o Madeiře v pořadu Snídaně s novou The post SNÍDANĚ S NOVOU - povídání o Madeiře (červen 2018) first appeared on Petra Bujoková.

projít na článek

Hotel REGAL HEIGHTS*****

Hotel REGAL HEIGHTS ***** , all inclusivestředisko El AlameinNOVINKAluxusní hotelový komplex se nachází cca 3 km od centra střediska El Alameinvhodné pro páry a náročnější klientelusoukromá hotelová pláž…

projít na článek

Lopesan znovuotevře další hotel na Playa del Inglés

Hotelová skupina LOPESAN oznámila, že na konec června připravila znovuotevření velmi oblíbeného hotelu  Abora Buenaventura  na Playa del Inglés na jihu Gran Canaria.

projít na článek

Další starší komplex v Maspalomas se přemění ve čtyřhvězdičkový gay resort

Rekordní počty turistů, přijíždějících na Kanárské ostrovy, lákají investory. Hotelová skupina Mowhotels, založená před třemi lety, se rozhodla pro rekonstrukci komplexu bungalovů ve středisku Campo Internacional v Maspalomas.

projít na článek