Barevný kryt sprch Sunny Style

Barevný kryt solárních sprch Sunny Style a Sunny Style Premium. Namontovat jej lze pouze na modely Style a Style Premium nebo po výměně Tyče se smešovací baterií - model 2015 u Vaší původní sprchy Sunny De Luxe, Sunny Premium nebo Sunny Standard (Marimex Sun). Kryt je včetně potřebných šroubků.

projít na článek

Průhledný kryt zásobníku sprch Sunny

V SEZONĚ 2022 JIŽ NEDOSTUPNÉ Použitelný pro všechny druhy sprch Sunny. Nejedná se o částečně mléčné kryty, které se nyní montují na sprchy Marimex Sun, ale o původní plně čiré kryty umožnujiící lepší solární efekt. Podívejte se na rozdíl mezi krytem z Mar

projít na článek

Tyč se směšovací baterií 2015 - univerzální pro všechny sprchy Sunny

V SEZONĚ 2022 JIŽ NEDOSTUPNÉ Od roku 2015 se používá univerzální tyč pro všechny modely sprch Sunny. Tento náhradní díl lze použít jak na nové modely Sunny Style a Sunny Style Premium, tak i na starší modely Sunny Standard ( v ČR prodávané pod značkou Mar

projít na článek

Prostřední trubka sprch Sunny Style

Prostřední trubka sprch Sunny Style. Montuje se mezi tyč se směšovací baterii a koncovou trubku.

projít na článek

Sprchovací hlavice Sunny Style, De Luxe

V SEZONĚ 2022 JIŽ NEDOSTUPNÉ Sprchovací hlavice solárních sprch Sunny De Luxe a Sunny Style. Montuje se na koncovou trubku.

projít na článek

Krytka otočného kolečka směšovací baterie

V SEZONĚ 2022 JIŽ NEDOSTUPNÉ Barevná krytka na otočné kolečko směšovací baterie Sprch Sunny Style a Sunny Style Premium.

projít na článek