Tyč se směšovací baterií 2015 - univerzální pro všechny sprchy Sunny

V SEZONĚ 2022 JIŽ NEDOSTUPNÉ Od roku 2015 se používá univerzální tyč pro všechny modely sprch Sunny. Tento náhradní díl lze použít jak na nové modely Sunny Style a Sunny Style Premium, tak i na starší modely Sunny Standard ( v ČR prodávané pod značkou Marimex Sun), Sunny De Luxe i Sunny Premium. Tato tyč se směšovací baterií je již připravena i k namontování barevných krytů, jaké mají sprchy Sunny Style a Sunny Style Premium. Barvu otočného kolečka směšovací baterie, lze zvolit (limetka, modrá, šedá, fuchsie)

projít na článek

Barevný kryt sprch Sunny Style

Barevný kryt solárních sprch Sunny Style a Sunny Style Premium. Namontovat jej lze pouze na modely Style a Style Premium nebo po výměně Tyče se smešovací baterií - model 2015 u Vaší původní sprchy Sunny De Luxe, Sunny Premium nebo Sunny Standard (Marimex

projít na článek

Propojovací hadice sprch Sunny

Tento náhradní díl slouží k propojení zásobníku všech modelů solárních sprch Sunny s tyčí se směšovací baterií. Dodáván je kompletní - včetně originálních rychlospojek.

projít na článek

Krytka otočného kolečka směšovací baterie

V SEZONĚ 2022 JIŽ NEDOSTUPNÉ Barevná krytka na otočné kolečko směšovací baterie Sprch Sunny Style a Sunny Style Premium.

projít na článek

Prostřední trubka sprch Sunny Style

Prostřední trubka sprch Sunny Style. Montuje se mezi tyč se směšovací baterii a koncovou trubku.

projít na článek

Přídavný zásobník solárních sprch Sunny

V SEZONĚ 2022 JIŽ NEDOSTUPNÉ Ideální i pro podzimní dny. Přídavný zásobník pro solární sprchy Sunny. Použitelný pro variantu Standard, De Luxe i Premium. Jedná se o zcela stejný zásobník jako má sprcha. První zásobník připojíte k rozvodu vody, propojovací

projít na článek