Propojovací hadice sprch Sunny

Tento náhradní díl slouží k propojení zásobníku všech modelů solárních sprch Sunny s tyčí se směšovací baterií. Dodáván je kompletní - včetně originálních rychlospojek.

projít na článek

Průhledný kryt zásobníku sprch Sunny

V SEZONĚ 2022 JIŽ NEDOSTUPNÉ Použitelný pro všechny druhy sprch Sunny. Nejedná se o částečně mléčné kryty, které se nyní montují na sprchy Marimex Sun, ale o původní plně čiré kryty umožnujiící lepší solární efekt. Podívejte se na rozdíl mezi krytem z Mar

projít na článek

Sprchovací hlavice modelů Premium včetně hadice

V SEZONĚ 2022 JIŽ NEDOSTUPNÉ Sprchovací hlavice solárních sprch Sunny Premium a Sunny Style Premium včetně připojovací hadice.

projít na článek

Barevný kryt sprch Sunny Style

Barevný kryt solárních sprch Sunny Style a Sunny Style Premium. Namontovat jej lze pouze na modely Style a Style Premium nebo po výměně Tyče se smešovací baterií - model 2015 u Vaší původní sprchy Sunny De Luxe, Sunny Premium nebo Sunny Standard (Marimex

projít na článek

Náhradní O-kroužky sprch Sunny

V SEZONĚ 2022 JIŽ NEDOSTUPNÉ Kroužky pro spojení jednotlivých trubek solárních sprch Sunny. V sadě celkem 2 + 2 O- kroužky.

projít na článek

Pojistný ventil sprch Sunny

V SEZONĚ 2022 JIŽ NEDOSTUPNÉ Kompletní pojistný ventil pro všechny modely solárních sprch Sunny včetně potřebného O-kroužku.

projít na článek