Basketbalová sezona začíná

Basketbalová sezóna 2021/2022 se již nezadržitelně blíží a naše přípravy na ni jsou již v plném proudu. Celé přípravy odstartovalo nyní poprvé týdenním soustředěním ve Vyšším Brodě v areálu výcvikového střediska ČVUT, které má k dispozici 5 víceúčelových hřišť a je obehnáno řekou Vltavou. Soustředění absolvovaly všechny věkové kategorie, kromě našich nejmenších, které se budou moci zúčastnit příští rok. Letos nám celý týden počasí uplně nepřálo, ale podařilo se nám odtrénovat veškeré tréninkové jednotky v dostatečné míře. Obzvláště u mladších kategorií považujeme soustředění za důležitou součást jejich přípravy, u nich je pokrok nejvýraznější. Denně dívky mají pět tréninkových jednotek, které tvoří krom basketbalu, atletika, sportovní hry a technická příprava. Soustředění se zúčastnila čtyři družstva různých kategorií (U13, U15, U17 a ženy) a všechny si za odvedenou práci zaslouží velkou pochvalu. Jak již bylo zmíněno, nová sezóna již klepe na dveře a my do ní všem týmům přejme samá vyhraná utkání!

projít na článek

Basketbalová sezóna 2012/2013 začala

Vstupem do  sezóny 2012/13 vstupuje oddíl basketbalu T.J. Sokola Židlochovice do nové soutěže.  Basketbalisté si v pátek 5. října 2012 poprvé zahráli Městský přebor města Brna II třídy.

projít na článek

Sezóna Tomáše Engeho začíná v Mugellu

Víkendovým vytrvalostním závodem 12H Mugello odstartuje letošní závodní sezóna pro českého závodníka ve službách týmu Reiter Engineering Tomáše Engeho.

projít na článek

ETRC 2016 Sezóna začíná na Spielbergu

Maďarský pilot Norbi Kiss se těší na obhajobu titulu ve FIA Truck Racing Championship 2016, který začíná o víkendu závodem na rakouském okruhu RedBullring.

projít na článek

Eset V4 Cup a FIA Zone CE začíná okruhem v Maďarsku

Okruhová sezóna cestovních a formulových vozů začíná v Maďarsku. Po zimní přestávce změří síly nejen našinci, ale i celá zóna střední Evropy FIA a ESET V4 Cup.

projít na článek

Jubilejní 20. sezóna začíná!

Na vědomost se dává, že v KRÁLOVSTVÍ PERNÍKU® pod hradem Kunětická hora u Pardubic bude 4. března 2023 od 10.00 do 15.00 hodin velká sláva!

projít na článek