Berlínské šestidenní s naší účastí

Využili jsme pozvání od pořadatele šestidenních […] Príspevok Berlínské šestidenní s naší účastí zobrazený najskôr TJ FAVORIT BRNO.

projít na článek

Mezinárodní šestidenní minikár, Andrlův Chlum 2017

Mezinárodní šestidenní minikár, tradiční soutěž minikárového sportu se letos jela na Andrlově Chlumu v Ústí nad Orlicí ve dnech 1. až 7. 7. 2017. Fotografka Miluše Žáčková pro vás připravila fotoreportáž ze 4. závodního dne.

projít na článek

Mezinárodní šestidenní minikár ve fotografiích

Ve dnech od 01. 07. do 06. 07. 2018 zažil Andrlův Chlum závodní atmosféru. Kdo očekával burácení motorů, byl na omylu, protože zde probíhal 29. ročník Mezinárodního šestidenní minikár. Minikára nemá pohon, proto se závodí z kopce dolů. Jezdci přitom musí

projít na článek

Konference Deratizace, Desinfekce a Desinsekce byla s účastí Biovety

Více než stovka majitelů firem a lektorů v oblasti DDD, hygieniků, vysokoškolských učitelů, státních zaměstnanců, nebo lékařů se ve dnech 13. – 15. května setkala v Poděbradech v rámci 15. konference DDD 2024 „Přívorovy dny“ s mezinárodní účastí.

projít na článek

Mistrovství ČR 2017 dospělých v badmintonu

Reportáž z Mistrovství ČR v badmintonu s účastí členů naší jednoty

projít na článek

Mladí atleti se nezastaví ani o prázdninách

Zatím co většina sportovních oddílů a kroužků přes léto redukuje tréninky nebo netrénuje vůbec, atletika pokračuje.  Těšte se také na článek o účasti naší Alči Symerské na MS Evropy juniorů, který brzy zpracuje naše Zuzka Osinová!

projít na článek