Beseda : Ve veterinární ordinaci.

Žáci 2.třídy prožili jeden den, kdy se mohli podívat na to, jak to chodí ve veterinární ordinaci. Slyšeli, kteří pacienti ji nejvíce navštěvují, s jakými problémy. Zjistili, jak nejlépe se starat o domácí mazlíčky, co by jim neměli dávat k jídlu a proč. Pracovali ve skupinkách a sestavovali zvířecí puzzlíky, vyzkoušeli si také stetoskop. Na závěr vypracovali pracovní list, kde si ověřili nově nabyté vědomosti a zasmáli se u zvířecích videí.

projít na článek

MŠ BESEDA

POZVÁNKA PRO VŠECHNY ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE NA SETKÁNÍ S LEKTOREM: BESEDA NA TÉMA „VYUŽITÍ KOMUNIKAČNÍCH TYPŮ K POCHOPENÍ DĚTSKÉ I DOSPĚLÉ DUŠE“. SRDEČNĚ VŠECHNY ZVEME.„ PŘIJĎTE S NÁMI POBESEDOVAT V 16:00 HOD.“ Článek MŠ BESEDA se nejdříve objevil na .

projít na článek

Kvalitní veterinární péči pro psy, kočky a další drobné savce poskytuje veterinární klinika Vethope

Pokud máte doma nějakého čtyřnohého miláčka, může to být pes, kočka nebo jiný drobný savec, a hledáte pro něj kvalitní veterinární zázemí, pak určitě zavítejte na veterinární kliniku Vethope. Prohlédněte si nabídku veterinární kliniky Vethope Veterinární

projít na článek

Beseda Robertovi

Beseda o rodině Robertových byla ze zdravotních důvodů zrušena!

projít na článek

MAP - Online beseda pro RODIČE předškoláků

Vážení rodiče, v rámci projektu "Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Beroun IV." se dne 18.03.2024 od 18 hod. uskuteční tradiční online beseda pro rodiče předškoláků. Beseda se uskuteční prostřednictvím Google meet. Pozvánka na událost.

projít na článek

Veterinární přípravky

Veterinární přípravky se stříbrem. The post Veterinární přípravky appeared first on Vlašimská lékárna a.s. | Prodej léků a léčiv - Vlašim.

projít na článek