Kvalitní veterinární péči pro psy, kočky a další drobné savce poskytuje veterinární klinika Vethope

Pokud máte doma nějakého čtyřnohého miláčka, může to být pes, kočka nebo jiný drobný savec, a hledáte pro něj kvalitní veterinární zázemí, pak určitě zavítejte na veterinární kliniku Vethope. Prohlédněte si nabídku veterinární kliniky Vethope Veterinární klinika Vethope se zaměřuje na prevenci a léčbu malých domácích zvířat, především psů, koček a dalších drobných savců. Těm The post Kvalitní veterinární péči pro psy, kočky a další drobné savce poskytuje veterinární klinika Vethope appeared first on Světem-zvířat.cz.

projít na článek

Jak pečovat o psí chrup?

I psí chrup vyžaduje pravidelnou péči. Pokud o něj nebudete pečovat, může se objevit zánět dásní a začne se tvořit zubní kámen. Tyto dva problémy představují nejčastější zdravotní komplikace, které se u psů v souvislosti s chrupem objevují. Vše má za násl

projít na článek

Veterinární přípravky

Veterinární přípravky se stříbrem. The post Veterinární přípravky appeared first on Vlašimská lékárna a.s. | Prodej léků a léčiv - Vlašim.

projít na článek

Biovetu navštívili veterinární lékaři z Bulharska

Ve dnech 4.–7. 4. 2019 navštívili Biovetu veterinární lékaři z Bulharska. Byla to první návštěva organizovaná pro veterinární lékaře, kteří odebírají přípravky Biovety od našeho největšího distributora v Bulharsku, společnosti Lekoom.

projít na článek

KELPA BIOVETA 90 g

Veterinární nutriční doplněk pro psy a kočky. Odstraňuje zápach z tlamy.

projít na článek

Setkání specialistů chovu a nemocí skotu na veterinární konferenci v Licheni

4. září 2021 jsme se zúčastnili 10. ročníku veterinární konference ve velkopolské Licheni.

projít na článek