Veterinární přípravky

Veterinární přípravky se stříbrem. The post Veterinární přípravky appeared first on Vlašimská lékárna a.s. | Prodej léků a léčiv - Vlašim.

projít na článek

Biovetu navštívili veterinární lékaři z Bulharska

Ve dnech 4.–7. 4. 2019 navštívili Biovetu veterinární lékaři z Bulharska. Byla to první návštěva organizovaná pro veterinární lékaře, kteří odebírají přípravky Biovety od našeho největšího distributora v Bulharsku, společnosti Lekoom.

projít na článek

Bioveta, a.s., vstupuje na panamský trh

Latinská Amerika je z hlediska veterinární medicíny zajímavou oblastí a Bioveta, a.s., ji tak také chápe. Proto můžeme s radostí oznámit, že od 16. června jsme oficiálně začali dodávat naše veterinární přípravky do Panamy, která je ekonomicky nejsilnější

projít na článek

Kvalitní veterinární péči pro psy, kočky a další drobné savce poskytuje veterinární klinika Vethope

Pokud máte doma nějakého čtyřnohého miláčka, může to být pes, kočka nebo jiný drobný savec, a hledáte pro něj kvalitní veterinární zázemí, pak určitě zavítejte na veterinární kliniku Vethope. Prohlédněte si nabídku veterinární kliniky Vethope Veterinární

projít na článek

Bioveta školí na Ukrajině

Produktový manažer Biovety pro hormonální přípravky, MVDr. Josef Zajíc, Ph.D., se vydal na svou další cestu, aby školil veterinární lékaře na Ukrajině.

projít na článek

Bioveta na veletrhu MVC : Cereals - Mixed Feed – Veterinary Moscow 2019

Ve dnech 29.–31. 1. 2019 se společnost Bioveta, a. s. prezentovala na největším veletrhu pro zemědělskou výrobu, chovatelství a veterinární přípravky v Ruské federaci.

projít na článek