Best Domain Name for Student Ever

Want to know the one thing that every successful digital marketer does first to ensure they get the biggest return on their marketing budget? It’s simple: goal-setting. This is an absolutely essential practice for any digital marketer who knows how to execute their campaigns in a productive, cost-effective way. With a few. With a few [] The post Best Domain Name for Student Ever appeared first on David Dobrovolný, architekt reklamy a digitálních projektů od roku 2009.

projít na článek

Členové - Marián Hudec - bude rytíř

jméno ve hře: Renaud šéfův zeťák nadšený študent VUT Brno

projít na článek

Vojta Kameník zabodoval v Přírodovědném klokanovi

Student kvinty Vojta Kameník mezi osmi nejlepšími přírodovědci v kraji!

projít na článek

Reflections from a Year in Dačice

At the end of the year a student asked me what the hardest thing I’ve ever done was. In all honesty, the most difficult thing I’ve ever done was moving here.

projít na článek

Co obnáší studium vysoké školy?

Studium vysoké školy je v očích veřejnosti spojeno vždy s lepším pracovním uplatněním a lepším mzdovým ohodnocením oproti absolventům středních škol. Nicméně si většinou nedokážou představit, co vše studium vysoké školy obnáší. Ve většině případech se stu

projít na článek

Bývalí studenti se rádi vracejí

Po patnácti letech od maturity navštívil naši školu náš bývalý student Michal Varga. V současné době je vlastníkem, režisérem, ředitelem a producentem filmové společnosti Xova Film, která natočila několik dokumentárních filmů pro ČT.

projít na článek