Bezinková šťáva

Bezinka je všudypřítomný a všeobecně známý keř, někdy až velikosti stromu, který zkrášluje své okolí i dvakrát ročně. Nejprve na jaře, když v máji rozkvete intenzivně vonícími plochými vrcholíky žlutobílých květů, potom znovu na podzim, když jeho lístky začínají žloutnout, opadávat a odhalovat bohaté střapce sytě černých plodů, ohýbajících štíhlé větvičky dolů k zemi.

projít na článek

AUTO EDER se nově stává partnerem ČTA

V roce 2024 bude Českou triatlonovou asociaci pohánět nové partnerství. Oficiálním partnerem českého triatlonu se stává AUTO EDER, nejvýznamnější prodejce vozů Toyota a Lexus v západních Čechách. AUTO EDER se nově stává partnerem ČTA z Auto Eder s.r.o..

projít na článek

Závislost na sexu aneb když se vášeň stává vaším závazkem!

„Miláčku, dnes je čtvrtek, víš, co to znamená?“ říká jedna známá hláška z kultovního filmu. Sex byl, je a vždy bude oblíbeným tématem. Kolikrát týdně ... Číst dále Příspěvek Závislost na sexu aneb když se vášeň stává vaším závazkem! pochází z Život ženy

projít na článek

Naštvaní stávkující, sílící populisté, nepopulární vláda

Z našich západních sousedů se stává normální západoevropská země

projít na článek

Jak naložit kotletu na gril

Ugrilujte si vepřovou kotletu jako opravdový profesionál na grilování! Vepřové kotlety chutnají obzvláště dobře i z grilu, pokud byly předem marinovány. Kotleta se krájí z žebra a je vždy od kosti. Dobrá vepřová kotleta na gril (nebo na smažení na pánvi)

projít na článek

Mangové nealko daiquiri

½ oloupaného čerstvého manga bez pecky 8 cl mangového džusu šťáva z ½ limetky 2 cl cukrového sirupu nahrubo drcený led Vše vložíme do mixéru a rozmixujeme. Příspěvek Mangové nealko daiquiri pochází z Radostné Vánoce

projít na článek