Bikramisté slaví úspěchy na národním šampionátu Sport yoga 2022

#cmsms_row_66c12a577dea0 .cmsms_row_outer_parent { padding-top: 0px; } #cmsms_row_66c12a577dea0 .cmsms_row_outer_parent { padding-bottom: 50px; } #cmsms_row_66c12a577e01f .cmsms_row_outer_parent { padding-top: 0px; } #cmsms_row_66c12a577e01f .cmsms_row_outer_parent { padding-bottom: 50px; } Rádi bychom se s Vámi podělili o úspěchy z národního šampionátu ve Sport yoze, který se konal minulý týden v Praze. Jsem šťastná, že k nám do studia chodí tak šikovní a zapálení lidé jako jste Vy, z kterých pak postupem času vzejdou takoví šampioni jako tomu bylo i letos. Všichni naši reprezentanti si zaslouží obdiv, že dokázali předvést před porotou takové výkony a zároveň bych jim ráda touto cestou ještě jednou pogratulovala k tak skvělým výsledkům. Za kategorii Ženy se umístila na druhém místě naše skvělá instruktorka Verča, která se zároveň i kvalifikovala na mistrovství světa do Indie. Těsně uniklo třetí místo naší vždy usměvavé Terez, která předvedla také excelentní výkon. V závěsu se pak umístily Dominika Tokárová a Káťa Soukupová, které vídáte na recepci. V kategorii Muži, byl na druhém místě výborný Roman Šulek s bezchybným provedením a na třetím místě se umístil Michal Beránek. Oba chlapy určitě znáte ze sálu, kde vedle nich cvičíte a kteří získali také kvalifikaci na světový šampionát V kategorii Ženy Senior zvítězila naše Miluška Vaňková, která je dlouholetou klientkou a znáte ji určitě ze studia také, a která se teprve až letos odhodlala a zúročila tak roky praxe před porotou. A vyplatilo se. Za juniorky nás poprvé reprezentovala Bára Sekavová, která obsadila krásné druhé místo a kterou již také znáte z recepce. Máme štěstí, že v rámci studia se umístily na prvních příčkách i holky za hostující země -Hong Vu Thi (Majka) za Vietnam a Liubov Muskulidi za Ukrajinu. Ještě jednou všem výše zmíněným moc gratuluju a věřím, že takové úspěchy našeho studia potěšily i Vás a možná Vám dodaly odvahu a kuráž na to, abyste se příští rok zúčastnili šampionátu i Vy. The post Bikramisté slaví úspěchy na národním šampionátu Sport yoga 2022 appeared first on Bikram Yoga České Budějovice.

projít na článek

Yoga Surya Gurukulam

od ledna 2024 Yoga Surya Gurukulam Denní studium jógy a ájurvédy, védské astrologie, recitace manter, meditace tradiční... The post Yoga Surya Gurukulam appeared first on Yoga Surya International.

projít na článek

Vyhrajte novou vůni Yoga Mist

Do 31.1. můžete na jógovém portále YOGA POINT soutěžit o novou vůni YOGA MIST. The post Vyhrajte novou vůni Yoga Mist appeared first on KANTU | Uplift your spirit.

projít na článek

Omezení provozu

Vážení zákazníci, ve dnech od 16.7.2022 28.7.2022 bude e-shop z důvodu dovolených uzavřen. Objednávky budeme i nadále přijímat, ale termín prvního expedování zboží bude až 1.8.2022. Poslední expedování zboží bude ve čtvrtek 14.7.2022. Děkujeme za pochope

projít na článek

Úspěchy českých truckerů trochu jinak

Od roku 1985 se jezdí Evropský pohár kamionů a v roce 2006 se začala psát historie šampionátu těžkých strojů a jejich nezkrotných pilotů. V článku se podíváme na české jezdce, kteří se poprvé podívali do poháru v roce 1987, a to hned s dvojicí Liazů.

projít na článek

Mistrovství světa juniorů 2022 v Moderním pětiboji

Mistrovství světa juniorů v roce 2022 hostila polská Zielena Gora. Moderní pětiboj je sport, který prochází bouřlivým obdobím a rozhoduje se o jeho budoucí podobě po OH 2024 v Paříži. Tato generace atletů tak závodí na vrcholných akcích s vědomím, že v mo

projít na článek