Bio javorový sirup

BIO produkty. Co znamená to BIO? Prodáváme výhradně pravé 100% javorové sirupy tzv. ,,100% pure maple syrup,,. Označení BIO zaručuje navíc, že byli použity certifikované ekologické požadavky a postupy na celý proces získavání sirupu. Certifikát vydáva renomovaná mezinárodní ekologická společnost EcoCert S.A. která vydáva těmhle produktům certifikát Organic Bio product. Mezi hlavní požadavky patří: Ekologické [] Zdroj

projít na článek

Javorový koláč z lístkového těsta

Pletenec s lístkového těsta javorovým sirupem Přísady: lístkové těsto (může být i mražené), javorový sirup, ořechy, mléko, máslo, cukr (nejlepší by byl javorový), polohrubá mouka, voda. Nádivka: 1 sklenice vody ½ sklenice másla nebo margarínu 10 ml javoro

projít na článek

Druhy javorového sirupu

Pro javorový sirup a jeho druhy se používají dva spůsoby označení: Podle Kanadské a Americké klasifikace. Většinou výrobci javorového sirupu, používají označení své země, nejčastěji je to tedy Kanadské označení, jako krajiny s největší produkcí sirupu na

projít na článek

Zajímavosti o sirupu

1) Na vyrobení 1 litru javorového sirupu je potřeba až 40 litrů javorové mízy. 2) Javorový sirup a všechny produkty vyrobené ze 100% sirupu, jsou košer potravina vhodná pro židy a taky je to veganská potravina. 3) Po USA je největším odběratelem javorovéh

projít na článek

Výroba sirupu

Původní obyvatelé severoamerickýho kontinentu  používali a zpracovávali šťávu z javorových stromů už dávno předtím, než se objevili první evropané a z ústního podání a archeologických důkazů víme, že javoroý sirup měli jako zdroj energie a výživy v tekuté

projít na článek

Palačinky s javorovým sirupem

Americké palačinky s javorovým sirupem K tomuto receptu můžeme použít borůvky, nebo jiné ovoce podle chuti a dostupnosti. A taky javorový sirup-) 4 porce 10 minut příprava ingrediencí 30 minut tepelná úprava Přísady: 400 g hladké mouky, 600 ml mléka, 300

projít na článek