Bio organický javorový sirup co to vlastně znamená?

Jaký je rozdíl mezi organickým (bio) a anorganickým javorovým sirupem? Rozdíl je v tom, že při výrobě Bio sirupu celý proces musí splňovat přísné podmínky, které kontroluje certifikační organizace. Organický sirup je certifikován společností EcoCert mezinárodní agenturou, která se specializuje v organických (bio) potravinách. Certifikace EcoCert javorového sirupu zaručuje následující: Zpráva javorového lesa Zdravý [] Zdroj

projít na článek

Klasifikování / označování javorového sirupu

Pro javorový sirup jsou dvě rozličné klasifikace: Americká a Kanadská klasifikace. Toto někdy může způsobit nejasnosti a mírný zmatek, pokud jsou spotřebitelé sirupu z různých zemí světa. Javorový sirup používá k označení tři stupně obsahující také barevn

projít na článek

Ořechovo-kokosové sušenky se sezamem a rozinkami (raw food)

Raw food recept na domácí bezlepkové ořechovo-kokosové sušenky se sezamem a rozinkami. V hlavní roli vlašské ořechy a sušený kokos, ve vedlejší roli sezamová semínka, rozinky, mletá skořice a sladidlo dle vašeho výběru (raw agáve, palmový nektar, pravý vč

projít na článek

Americké palačinky s javorovým sirupem

K tomuto receptu se hodí borůvky, ať už zahradní nebo lesní. A samozřejmě nesmí chybět javorový sirup:) 4 porce 10 minut příprava 30 minut tepelná úprava Přísady: 400 g hladké mouky, 600 ml mléka, 300 g borůvek, 2 vejce, 1 čajová lžička prášku do pečiva,

projít na článek

10 věcí které jste možná nevěděli o javorovém sirupu

1) Pro výrobu 1 litru javorového sirupu je potřebných 40 litrů javorové mízy. 2) Javorový sirup a všechny produkty vyrobené ze 100% sirupu, jsou taky košer a veganské potraviny. 3) Největším odběratelem Kanadského javorového sirupu je po USA daleké Japons

projít na článek

Listový koláč s javorovým sirupem

Pletenec s javorovým sirupem Přísady: listové těsto (může být i mražené), javorový sirup, ořechy, mláko, máslo nebo margarín, cukr, polohrubá mouka, voda Nádivka: 1 sklenici vody ½ sklenice másla nebo margarínu 10 ml javorového sirupu 1 sklenice polohrubé

projít na článek