Biosirup.cz - Největší nabídka javorového sirupu

Největší nabídka pravého javorového sirupu a javorových produktů v Čechách. Výhradní dovozce a distributor kanadské značky Nokomiscanada

projít na web

Banánové palačinky s javorovým sirupem

Banánové palačinky s javorovým sirupem Palačinky s banánem jsou chutné a poměrně rychle a bez větší námahy hotové. S javorovým sirupem jsou úžasné. Sirup se použije ohřátý. Přísady na těsto (7 palačinek): 150 ml bílého jogurtu, 1 velký banán, 10 dkg hladk

projít na článek

Listový koláč s javorovým sirupem

Pletenec s javorovým sirupem Přísady: listové těsto (může být i mražené), javorový sirup, ořechy, mláko, máslo nebo margarín, cukr, polohrubá mouka, voda Nádivka: 1 sklenici vody ½ sklenice másla nebo margarínu 10 ml javorového sirupu 1 sklenice polohrubé

projít na článek

Dieta podle S.Burroughse

Velká očista organismu, také nazývána ,, javorová dieta,, je detoxikační program vytvořen Stanley Burroughsem v roce 1941. Burroughs říká, že je to detoxikační program, který pomáhá při odstraňování škodlivých, nespecifických toxinů z těla, a zároveň fung

projít na článek

Americké palačinky s javorovým sirupem

K tomuto receptu se hodí borůvky, ať už zahradní nebo lesní. A samozřejmě nesmí chybět javorový sirup:) 4 porce 10 minut příprava 30 minut tepelná úprava Přísady: 400 g hladké mouky, 600 ml mléka, 300 g borůvek, 2 vejce, 1 čajová lžička prášku do pečiva,

projít na článek

Výzkum antioxidantů v javorovém sirupu

Vědecká studie zjišťuje v javorovém sirupu přítomnost 20ti antioxidantů bojujících proti chorobám. Podle nové studie vedené Univerzitou Rhode of Island, Dr. Navindra SEER objevil v javorovém sirupu více než 20 složek, které úzce souvisí s lidským zdravím,

projít na článek

Bio organický javorový sirup co to vlastně znamená?

Jaký je rozdíl mezi organickým (bio) a anorganickým javorovým sirupem? Rozdíl je v tom, že při výrobě Bio sirupu celý proces musí splňovat přísné podmínky, které kontroluje certifikační organizace. Organický sirup je certifikován společností EcoCert mezi

projít na článek

Historie javorového sirupu

Historie javorového sirupu je velmi zajímavá, a nabízí nám mnoho faktů týkajících se sociologie dávných časů Severní Ameriky. První lidé, o kterých je známo, že vyráběli javorový sirup, jsou původní obyvatelé tohoto kontinentu žijící v severo-východní čás

projít na článek

Výroba javorového sirupu

Původní obyvatelé Ameriky ze Spojených Států a Kanady vařili a zpracovávali šťávu z javorových stromů už dávno předtím, než Evropané přišli do jejich země, a z ústního podání a archeologických důkazů víme, že v javorovém sirupu měli zdroj energie a výživy

projít na článek

Klasifikování / označování javorového sirupu

Pro javorový sirup jsou dvě rozličné klasifikace: Americká a Kanadská klasifikace. Toto někdy může způsobit nejasnosti a mírný zmatek, pokud jsou spotřebitelé sirupu z různých zemí světa. Javorový sirup používá k označení tři stupně obsahující také barevn

projít na článek

10 věcí které jste možná nevěděli o javorovém sirupu

1) Pro výrobu 1 litru javorového sirupu je potřebných 40 litrů javorové mízy. 2) Javorový sirup a všechny produkty vyrobené ze 100% sirupu, jsou taky košer a veganské potraviny. 3) Největším odběratelem Kanadského javorového sirupu je po USA daleké Japons

projít na článek