Největší nabídka pravého javorového sirupu a javorových produktů v Čechách. Výhradní dovozce a distributor kanadské značky Nokomiscanada
Banánové palačinky s javorovým sirupem Palačinky s banánem jsou chutné a poměrně rychle a bez větší námahy hotové. S javorovým sirupem jsou úžasné. Sirup se použije ohřátý. Přísady na těsto (7 palačinek): 150 ml bílého jogurtu, 1 velký banán, 10 dkg hladk
Pletenec s javorovým sirupem Přísady: listové těsto (může být i mražené), javorový sirup, ořechy, mláko, máslo nebo margarín, cukr, polohrubá mouka, voda Nádivka: 1 sklenici vody ½ sklenice másla nebo margarínu 10 ml javorového sirupu 1 sklenice polohrubé
Velká očista organismu, také nazývána ,, javorová dieta,, je detoxikační program vytvořen Stanley Burroughsem v roce 1941. Burroughs říká, že je to detoxikační program, který pomáhá při odstraňování škodlivých, nespecifických toxinů z těla, a zároveň fung
K tomuto receptu se hodí borůvky, ať už zahradní nebo lesní. A samozřejmě nesmí chybět javorový sirup:) 4 porce 10 minut příprava 30 minut tepelná úprava Přísady: 400 g hladké mouky, 600 ml mléka, 300 g borůvek, 2 vejce, 1 čajová lžička prášku do pečiva,
Vědecká studie zjišťuje v javorovém sirupu přítomnost 20ti antioxidantů bojujících proti chorobám. Podle nové studie vedené Univerzitou Rhode of Island, Dr. Navindra SEER objevil v javorovém sirupu více než 20 složek, které úzce souvisí s lidským zdravím,
Jaký je rozdíl mezi organickým (bio) a anorganickým javorovým sirupem? Rozdíl je v tom, že při výrobě Bio sirupu celý proces musí splňovat přísné podmínky, které kontroluje certifikační organizace. Organický sirup je certifikován společností EcoCert mezi
Historie javorového sirupu je velmi zajímavá, a nabízí nám mnoho faktů týkajících se sociologie dávných časů Severní Ameriky. První lidé, o kterých je známo, že vyráběli javorový sirup, jsou původní obyvatelé tohoto kontinentu žijící v severo-východní čás
Původní obyvatelé Ameriky ze Spojených Států a Kanady vařili a zpracovávali šťávu z javorových stromů už dávno předtím, než Evropané přišli do jejich země, a z ústního podání a archeologických důkazů víme, že v javorovém sirupu měli zdroj energie a výživy
Pro javorový sirup jsou dvě rozličné klasifikace: Americká a Kanadská klasifikace. Toto někdy může způsobit nejasnosti a mírný zmatek, pokud jsou spotřebitelé sirupu z různých zemí světa. Javorový sirup používá k označení tři stupně obsahující také barevn
1) Pro výrobu 1 litru javorového sirupu je potřebných 40 litrů javorové mízy. 2) Javorový sirup a všechny produkty vyrobené ze 100% sirupu, jsou taky košer a veganské potraviny. 3) Největším odběratelem Kanadského javorového sirupu je po USA daleké Japons