Biologická celostní medicína

Biologická celostní medicína Název knihy:Biologická celostní medicína s předmluvou MUDr. Josefa Jonáše (1998)Autor: MUDr. Ladislav FildánAnotace:Homeopatické komplexy v praxiElektroakupunktura podle Dr.VollaÚprava střevní dysbiózyLéčba zhoubných nádorů přípravkem ISCADORMetoda krevní krystalizaceBachova květová terapieKniha ke stažení: Klinutím na tento odkaz se otevře Kniha ve formátu DOC.Velikost souboru je 0.703 MB. Článek Biologická celostní medicína se nejdříve objevil na MUDr. Ladislav Fildán.

projít na článek

Čínská medicína a časový rozvrh aktivity orgánů

Orgánové hodiny jsou jedním ze způsobů jak tradiční čínská medicína popisuje průběh proudění energie v těle v závislosti na denním cyklu. Tradiční čínská medicína rozeznává celkem 12 orgánů, kdy každý orgán má během dne dvouhodinové období maximální aktiv

projít na článek

Veterinární medicína pro praxi 2019 – Malá zvířata

Po roce opět v Rudolfově Galerii Pražského hradu proběhl za podpory Biovety kongres Veterinární medicína pro praxi 2019 – Malá zvířata.

projít na článek

Čínská medicína

Tradiční čínská medicína je známa a praktikována již přes 5000 let. Nabádá kvytvoření správných návyků, vede kharmonii mezi tělem a duchem. Jin a Jang charakterizují dva aspekty přítomné vkaždém jevu. Druhým pilířem čínské medicíny je pětice prvků – dřevo

projít na článek

BioBizz - Bio Grow 1L - růst

Základní biologická výživa pro rostliny v růstu a v květu se používá jako tonikum. Podporuje explozivní růst rostlin a je vhodné pro všechny typy půd a půdních mixů. Lze používat i do kapilárové závlahy.

projít na článek

BioBizz Fish Mix 1L

Biologická výživa pro rostliny v růstu a květu. Pro pěstování v půdě a půdních substrátech. Zlepšuje mikrobiologický život v půdě. Napomáhá kvalitnímu růstu. Lze použít do zálivky i jako postřik na listy.

projít na článek