Veterinární medicína pro praxi 2019 – Malá zvířata

Po roce opět v Rudolfově Galerii Pražského hradu proběhl za podpory Biovety kongres Veterinární medicína pro praxi 2019 – Malá zvířata.

projít na článek

Bioveta je partnerem kongresu Veterinární medicíny pro praxi

25. 5. 2019 se uskuteční další ročník kongresu Veterinární medicíny pro praxi – malá zvířata 2019, kterého je Bioveta partnerem.

projít na článek

Kongres Bulharské asociace veterinárních lékařů pro malá zvířata za přítomnosti Biovety

Červen tohoto roku byl v Bulharsku velmi bohatý na události, které se týkají i Biovety. Významnou veterinární událostí byl kongres Bulharské asociace veterinárních lékařů pro malá zvířata, který se uskutečnil ve dnech 14. - 16.6.2024 v přímořském městě Va

projít na článek

Biovetu navštívili veterinární lékaři z Bulharska

Ve dnech 4.–7. 4. 2019 navštívili Biovetu veterinární lékaři z Bulharska. Byla to první návštěva organizovaná pro veterinární lékaře, kteří odebírají přípravky Biovety od našeho největšího distributora v Bulharsku, společnosti Lekoom.

projít na článek

Kvalitní veterinární péči pro psy, kočky a další drobné savce poskytuje veterinární klinika Vethope

Pokud máte doma nějakého čtyřnohého miláčka, může to být pes, kočka nebo jiný drobný savec, a hledáte pro něj kvalitní veterinární zázemí, pak určitě zavítejte na veterinární kliniku Vethope. Prohlédněte si nabídku veterinární kliniky Vethope Veterinární

projít na článek

Bioveta na kongrese PSLWMZ 2019

Bioveta se ve dnech 16.–17. 11. 2019 zúčastnila 26. Mezinárodního kongresu veterinární medicíny malých zvířat v Polsku.

projít na článek