Bioveta podpořila útulek pro toulavé psy Horní Hraničná

Dříve hrdě městský, dnes už soukromý útulek v odlehlých lesích má své kouzlo. I přes nízký počet pracovníků a dobrovolníků je hodnocen jako jeden z nejlepších v republice. O tuto reputaci se již více než dvacet let obětavě stará paní Marie Lokingová. Studentka veterinární medicíny, Lucie Chovancová, se rozhodla tomuto útulku pomoci pravidelným darováním krmení a léčiv. Nebylo to ale dost, aby se potřebná pomoc dostala všem psům v útulku. Obrátila se tak na Biovetu s prosbou o darování potřebných léčiv. Rozhodnutí, jestli útulku pomůžeme, bylo rychlé a snadné.

projít na článek

24. GALAVEČER SLOVENSKÉHO TURFU

Společnost Bioveta podpořila vítěze ankety dostihové sezóny 2023 na 24. Galavečeru slovenského turfu, který se konal 10. 12. 2023 v Senci, a to jako partner nejlepších koní v kategoriích BIOVETA NEJLEPŠÍ MILÍŘ a BIOVETA NEJLEPŠÍ.

projít na článek

Zemědělské výstavy v Kyjevě se zúčastnila i Bioveta

V letošním roce je Bioveta na Ukrajině hodně vidět. Lidé se s ní mohou setkat jak na veterinárních kongresech a výstavách, tak i na školeních, které Bioveta sama pořádá. Naposledy se Bioveta představila na zemědělské výstavě v Kyjevě.

projít na článek

Bioveta podpořila Rekondiční pobyt pro držitele vodicích a asistenčních psů

Bylo nám velkou ctí se podílet na Rekondičním pobytu pro držitele vodicích a asistenčních psů, který se konal v Praze ve dnech 7.–14. 6. 2019.

projít na článek

Setkání specialistů v září na Ukrajině

Ve dnech 6.-7.9 se i přes válečný stav konaly dvě tradiční konference na Ukrajině, která i touto cestou chce ukázat, že se snaží žít i normálním životem. Obě akce podpořila svojí účastí, sponzoringem a edukačními lekcemi i Bioveta Ukrajina.

projít na článek

Bioveta na veterinárním kongresu v Rumunsku

Bioveta se již tradičně zúčastnila kongresu veterinárních lékařů AMVAC 2019. Jde o největší veterinární vzdělávací setkání v Rumunsku, kde je Bioveta lídrem na trhu veterinárních biologických preparátů.

projít na článek