Bioveta pořádala školení ve městě Kirovograd

14. března ukrajinská pobočka Biovety pořádala seminář pro veterinární lékaře z celé Ukrajiny.

projít na článek

Na Ukrajině v městě Bučač v Ternopilské oblasti se konal 15. září poslední letošní Deň fermi .

Bioveta byla jedním z hlavních sponzorů a aktivně se zapojila do programu akce.V dopolední přednáškové části vystoupil k tématu problematiky zánětů mléčné žlázy skotu Dr.Raška a v odpolední části jsme se věnovali detekci mastitid formou NK testu naší firm

projít na článek

Bioveta partnerem 23. Středoevropského buiatrického kongresu

Česká buiatrická společnost ve spolupráci s Fakultou veterinárního lékařství Veterinární univerzity Brno, pořádala v brněnském hotelu Atlantis ve dnech 23. až 27. dubna 2024 již 23. Středoevropský buiatrický kongres. Bioveta byla partnerem této výjimečné

projít na článek

Bioveta, a.s. – Generální partner Veterinárního reprezentačního plesu, Žofín, 13. 1. 2018

Společnost Bioveta, a.s. Ivanovice na Hané byla Generálním partnerem Veterinárního reprezentačního plesu, který pořádala Komora veterinárních lékařů České republiky v prostorách novorenesančního paláce Žofín v Praze v sobotu 13. ledna 2018.

projít na článek

Bioveta bodovala na Velké ceně Olomouce

Ve dnech 11.–14. července 2019 proběhl ve městě Olomouc další ze závodů Českého skokového poháru. Závodu se zúčastnila i stáj Bioveta, a. s. a podařilo se jí získat pěkné umístění.

projít na článek

Školení reprezentantů tureckého distributora pod taktovkou Biovety

Bioveta, a. s. se v Turecku chopila školení reprezentantů firmy Interhas na témata vakcíny pro skot, imunologie, vakcíny pro malá zvířata a parazitologie.

projít na článek