Na Ukrajině v městě Bučač v Ternopilské oblasti se konal 15. září poslední letošní Deň fermi .

Bioveta byla jedním z hlavních sponzorů a aktivně se zapojila do programu akce.V dopolední přednáškové části vystoupil k tématu problematiky zánětů mléčné žlázy skotu Dr.Raška a v odpolední části jsme se věnovali detekci mastitid formou NK testu naší firmy Bioveta. Praktické školení provedli Dr. Neužil a oblastní manažer firmy Bioveta Ukrajina N.Vyschepan. Akce se zúčastnilo okolo 300 zájemců z širokého okolí. Úspěšnému průběhu dne napomohlo hezké počasí i velmi dobrá organizace.

projít na článek

Celostátní kongres specialistů chovu prasat na Ukrajině

Dne 8.června 2021 se konal na Ukrajině v městě Brovary,nedaleko od Kyjeva, celostátní kongres specialistů chovu prasat Pribylnoe svinarstvo .

projít na článek

Národní den farmy Čerkasy

Dne 29. srpna 2019 se na Ukrajině konal další „Národní den farmy“ na základně jednoho z lídrů v produkci mléka Čerkaské oblasti, firmy «СПОП Видродження».

projít na článek

Grandfinále Carboniacupu rozdalo poslední poháry

Poslední letošní závod mají za sebou jezdci Carboniacupu, kteří se v hojném počtu vydali do Mostu posbírat poslední letošní vavříny, v neděli se tedy odjel chladný a zároveň poslední letošní závod s názvem garanta Zeknova Racing Day.

projít na článek

Všeukrajinský summit hlavních chovatelů drůbeže, prasat a skotu

I přes válečný stav na Ukrajině se konal dne 11.11. 2022 v Kyjevě Všeukrajinský summit hlavních chovatelů drůbeže, prasat a skotu. Na tomto dlouho očekávaném setkání zazněly hlavní cesty rozvoje jednotlivých oblastí živočišné politiky, jako zárodek rekons

projít na článek

Setkání specialistů v září na Ukrajině

Ve dnech 6.-7.9 se i přes válečný stav konaly dvě tradiční konference na Ukrajině, která i touto cestou chce ukázat, že se snaží žít i normálním životem. Obě akce podpořila svojí účastí, sponzoringem a edukačními lekcemi i Bioveta Ukrajina.

projít na článek