Bioveta Ukrajina pomáhá s vakcinací přímo v zemi

Koncem měsíce července došlo k dohodě mezi USAVA (Ukrajinskou asociací veterinárních lékařů malých zvířat) a Biovetou Ukrajina. Jednalo se o nakoupení a rozvoz vakcín proti vzteklině pro zájemce z celého území neokupované části Ukrajiny. Na 20 000 dávek Biocanu R bylo dovezeno na Ukrajinu ve dvou termínech. První dodávku (5 000 kusů) v srpnu rozvezla ukrajinská Nová pošta, druhou zásilku (15 000 kusů) naložili a odvezli bezplatně regionální manažeři Biovety Ukrajina na veterinární kliniky do Lvova, Charkova, Oděsy a Kyjeva. Zde byly vakcíny předány veterinárním lékařům pro očkování psů a koček na ulici a v útulcích. Nákup vakcíny byl zaplacen z peněz Evropské unie přes ukrajinskou asociaci USAVA. Vše ostatní zařídila za přispění našeho distributora v zemi společnost Bioveta Ukrajina.

projít na článek

Bioveta napomohla vakcinaci klokana rudokrkého

Na veterinární klinice v Lubné proběhl netradiční zákrok. K vakcinaci proti tetanu se dostavil, pro Českou republiku ojedinělý pacient, klokan rudokrký. Vakcinaci provedl MVDr. Josef Tabery za použití vakcíny proti tetanu z produkce Biovety, a. s.

projít na článek

Všeukrajinský summit hlavních chovatelů drůbeže, prasat a skotu

I přes válečný stav na Ukrajině se konal dne 11.11. 2022 v Kyjevě Všeukrajinský summit hlavních chovatelů drůbeže, prasat a skotu. Na tomto dlouho očekávaném setkání zazněly hlavní cesty rozvoje jednotlivých oblastí živočišné politiky, jako zárodek rekons

projít na článek

Seminář na téma imunologie, vakcinologie a infekční choroby malých zvířat

Dne 14.7. se konalo na veterinární fakultě v Oděse /Ukrajina/ školení veterinárních lékařů, učitelů a studentů veterinární medicíny firmou Bioveta Ukrajina.

projít na článek

Bioveta pomáhá Ukrajincům

Od začátku konfliktu na Ukrajině Bioveta aktivně pomáhá Ukrajincům, kteří čelí těžkostem souvisejícím s válkou.

projít na článek

Mezinárodní výstava Agro Animal Show na Ukrajině

Dne 16. února se v Kyjevě konala pravidelná konference Efektivnoe svinarstvo , která je součástí mezinárodní výstavy Agro Animal Show. Na 60 odborníků chovu prasat se sešlo v přednáškovém sále výstaviště. Bioveta Ukrajina se zde zúčastnila jako sponzor a

projít na článek