Mezinárodní výstava Agro Animal Show na Ukrajině

Dne 16. února se v Kyjevě konala pravidelná konference Efektivnoe svinarstvo , která je součástí mezinárodní výstavy Agro Animal Show. Na 60 odborníků chovu prasat se sešlo v přednáškovém sále výstaviště. Bioveta Ukrajina se zde zúčastnila jako sponzor akce. V rámci hlavního programu vystoupil veterinární lékař Biovety Ukrajina, Nikolaj Vyschepan, s přednáškou na téma vakcinačních schémat různých skupin prasat. Bioveta měla též na této konferenci stánek, hojně navštěvovaný posluchači. Pár štastných výherců loterie si pak odneslo dárek Biovety.

projít na článek

Mezinárodní zemědělský veletrh AGRO v Kyjevě

Ve dnech 7.-10.6.2017 se konal v Kyjevě mezinárodní zemědělský veletrh AGRO, který je největším setkáním zemědělské veřejnosti na Ukrajině.

projít na článek

Mezinárodní vodohospodářská výstava

I naše firma se letos účastní několika konferencí, veletrhů a výstav. Další z nich je mezinárodní vodohospodářská výstava, která proběhne 23.5.-25.5.2023 v PVA EXPO Praha. Najdete nás v hale 4, stánek číslo 24.    Udělejte si čas a přijďte nás navštív

projít na článek

21.mezinárodní výstava Vodovody Kanalizace 2019

Ani letos nechybíme na výstavě Vod-Ka. Přijďte za námi do stánku číslo 10 v hale 3. Jsme tady dnes, zítra a ve čtvrtek. Článek 21. mezinárodní výstava Vodovody Kanalizace 2019 se nejdříve objevil na Katko s.r.o..

projít na článek

VODOVODY A KANALIZACE 21. mezinárodní vodohospodářská výstava

Představili jsme jak tradiční sortiment, tak i novinky jako jsou multiparametrální sondy MANTA+, průtokoměr ISCO LaserFlow, hladinoměry Ijinus a další přístroje. The post VODOVODY A KANALIZACE 21. mezinárodní vodohospodářská výstava appeared fir

projít na článek

Mezinárodní výstava IPPE 2020 USA

Bioveta se zúčastnila dalšího ročníku mezinárodní výstavy IPPE v Atlantě, USA.

projít na článek