Bioveta vzdělává polské lékaře

Ve dnech 19. – 20. září se konal druhý ročník vědecké a vzdělávací konference o chorobách malých zvířat, kterou organizovala agentura 90 Consulting z Varšavy, tentokráte formou on-line.

projít na článek

NA VETMEDICA – VETFORUM 2018 ZAZNAMENALA BIOVETA VELKÝ OHLAS

Úspěchem skončila naše prezentace na 14. ročníku této největší veterinární akce v Polské Lodži. Veletrhu, jehož byla v tomto roce Bioveta oficiálním partnerem, se zúčastnilo o minulém víkendu téměř 1 200 lékařů a řada dalších návštěvníků.

projít na článek

Bioveta přednášela pro ukrajinské veterinární lékaře

Oblastní ředitel Biovety pro Ukrajinu navštívil veterinární lékaře ve městě Cherson, aby zde přednášel o imunologii, vakcinologii a nových trendech ve vakcinaci psů a koček.

projít na článek

Bioveta oslavila 100leté výročí od svého založení

Rok 2018 je rokem oslav 100 let od svého založení nejen pro Českou republiku, ale i pro společnost Bioveta, a. s. Ivanovice na Hané. V rámci tohoto roku společnost uspořádala akce jak pro své klienty z ČR i ze zahraničí, veterinární lékaře, tak i pro zamě

projít na článek

Zemědělské výstavy v Kyjevě se zúčastnila i Bioveta

V letošním roce je Bioveta na Ukrajině hodně vidět. Lidé se s ní mohou setkat jak na veterinárních kongresech a výstavách, tak i na školeních, které Bioveta sama pořádá. Naposledy se Bioveta představila na zemědělské výstavě v Kyjevě.

projít na článek

Bioveta opět školí veterinární lékaře

Dne 24. 1. se konalo další školení veterinářů malých zvířat z oblasti Vinnice a Žitomyru na Ukrajině.

projít na článek