Bližší pohled na e-liquidy: Používáte ten nejvhodnější?

Na trhu s elektronickými cigaretami můžete najít širokou škálů výrobků s různými příchutěmi, cenami a také kvalitou. Přestože elektronické kouření šetří vaši peněženku, není radno vybírat si ty nejlevnější produkty. Tentokrát se podíváme na bližší charakteristiku e-liquidů, obsah nikotinu a na to, jak s nimi správně zacházet – ať už jste začátečník nebo ostřílený vaper.

projít na článek

Nová prodejna, nové možnosti

Jistě mnozí z vás zaregistrovali náš facebookový update o zcela nové, větší a lepší prodejně ecigarko.cz. Ale pokud jste ještě neměli možnost k nám zavítat a prohlédnout si výsledek na vlastní oči, nezoufejte – nyní vám přinášíme bližší pohled na nové pro

projít na článek

Pohled ředitele

Pohled ředitele Galerie XXL Ladislava Paura na současný stav umění a podporu mladých umělců v České republice. The post Pohled ředitele appeared first on GALERIE XXL.

projít na článek

Přednáška

Zveme Vás na přednášku Šarmantní násilníci (a násilnice) v práci a jak se před nimi chránit. Bližší info v sekci Vzdělávání.

projít na článek

Poptáváme pohledávky za společností V A L M E s.r.o., IČ: 25412892

 se sídlem Barandov 251, Dolní Chrastava, jednatelé Jaroslav Valenta a Petr Mencl   Bližší info na tel. 608 080 655

projít na článek

Třídní schůzky

Vážení rodiče, bližší informace získáte na třídních schůzkách, které se budou konat ve čtvrtek 31.srpna 2023 v 15,00 hodin v jednotlivých třídách.

projít na článek