Nová prodejna, nové možnosti

Jistě mnozí z vás zaregistrovali náš facebookový update o zcela nové, větší a lepší prodejně ecigarko.cz. Ale pokud jste ještě neměli možnost k nám zavítat a prohlédnout si výsledek na vlastní oči, nezoufejte – nyní vám přinášíme bližší pohled na nové prostory. A nejen ty. Blíží se totiž i všelijaké novinky, které se budou snažit zpříjemnit váš nákup a čas strávený v prodejně.

projít na článek

Nová prodejna v centru Uherského Hradiště

,,S radosťú oznamuje otevření nové prodejny v centru Uherského Hradiště. Tato prodejna přinášá jedinečný zážitek z nákupu a možete si tam kúpit všecky produkty z Jarošovského pivovaru. Nová prodejna se nachází na adrese Hradební 1555 a přináší moderní a m

projít na článek

Naše nová prodejna aneb jak se staví sen

Na přelomu srpna a září jsme pro Vás otevřeli novou prodejnu v centru Prahy, konkrétně v Paláci Adria na Národní třídě 36/40. Před touto radostnou událostí na nás čekala velká výzva a to v podobě, jak bude naše prodejna vypadat.

projít na článek

FIREMNÍ PRODEJNA - 17. – 19.11. ZAVŘENO

FIREMNÍ PRODEJNA BOTAS ve Skutči bude ve dnech 17. – 19. 11. 2022 mimořádně zavřena. Děkujeme za pochopení. Standardní otevírací doba zde: https://www.botas.cz/Text/Index/Prodejna

projít na článek

Vzorková prodejna

poradíme s výběrem, objednáme zboží či domluvíme zaměření a montáž.Nabízíme pouze materiály prověřené naší praxí. Článek Vzorková prodejna se nejdříve objevil na BINTER.

projít na článek

FIREMNÍ PRODEJNA - POSLEDNÍ NÁKUPY

Firemní prodejna ve Skutči bude v provozu už jen do soboty, 26. února. Využijte poslední možnost nákupu botasek za zvýhodněné ceny, včetně oblíbených "partiovek", tedy bot s mírnou vadou za výrazně nižší ceny.

projít na článek