BMW M Days na Hungaroringu vás čekají 15. září

V polovině září se nevrátíme do školních lavic, ale za volanty BMW M2, abychom se naučili správně driftovat. Během půldenního tréningu se seznámíte také s dalšími členy rodiny vozů BMW M, např. s modely M3, M4 nebo X6M. Budeme moci také vyzkoušet pocit, když máte pod kapotou 12 válců a 610 koní s vozem BMW M760iL. Tohle všechno zažijete na závodním okruhu Hungaroring v maďarském Mogyoród, který od roku 1986 okruh každoročně hostí závody Formule 1. Kdy 15. září 2017 14:30-15:00 příjezd a registrace 19:15 závěr akce  Událost na Facebooku Kde Hungaroring  Ukázat na mapě Cena Poplatek za startovné pro klienty Renocaru činí 4 725 Kč bez DPH, ostatní 9 450 Kč bez DPH. Plánujeme další akce jaro 2018 Drsné Alpy aneb výjezdy až do nebes Zanechte nám kontakt, budeme vás informovat o dalších akcích: [...] Číst dále... from BMW M Days na Hungaroringu vás čekají 15. září The post BMW M Days na Hungaroringu vás čekají 15. září appeared first on BMW M - Renocar.

projít na článek

Drexler Automotive Cup začíná již v dubnu

Na italském autodromu Monza začíná nový ročník bývalého Austria F3 Cupu, který pod novým sponzorem Drexler Automotive promotuje starý známý závodník Franz Wöss. Do Itálie se vypraví série pro formulové vozy F3, F Renault a F4 také na Imolu a do Mugella. D

projít na článek

Masaryk Racing Days v Brně s Boss GP i Drexler F3 Cupem

Nejen republikové okruhové závody čekají fanoušky motorsporu na Masaryk Racing Days o víkendu, tedy FIA CEZ, či ESET V4 Cupu, ale představí se i další série. V SCC se představí Mirco Schultis s Orecou, či Jasmin Fiedler s PRC BMW.

projít na článek

Sezóna začala na maďarském Hungaroringu.

Okruhové mistrovství středoevropské zóny, odstartovalo na maďarském Hungaroringu. Netradičně se jelo pouze do soboty, protože Maďaři se patřně chystali slavit 1. máj.

projít na článek

Buggyra hodlá pokračovat na Hungaroringu ve vítězné sérii

Na rozdíl od řady sportovních odvětví se truckracing snaží úspěšně fungovat v maximálně možné míře i v koronavirové éře. Po Mostě, Nogaru, Zolderu a Jaramě se proto nejrychlejší truckeři starého kontinentu představí o víkendu na Hungaroringu.

projít na článek

NA HUNGARORINGU ODSTARTOVALO ME TAHAČŮ

O víkendu byl na maďarském Hungaroringu zahájen další ročník ME tahačů. Z celkového vítězství se poprvé ve své kariéře těšil německý pilot Sasha Lenz, druhý nejvyšší bodový zisk zaznamenal Adam Lacko, zatímco na domácího favorita Norberta Kisse zbylo třet

projít na článek