Buggyra hodlá pokračovat na Hungaroringu ve vítězné sérii

Na rozdíl od řady sportovních odvětví se truckracing snaží úspěšně fungovat v maximálně možné míře i v koronavirové éře. Po Mostě, Nogaru, Zolderu a Jaramě se proto nejrychlejší truckeři starého kontinentu představí o víkendu na Hungaroringu.

projít na článek

Buggyra hodlá v Jaramě pokračovat ve vítězném tažení

Prakticky přesně pětadvacet let poté, co majitel týmu Martin Koloc vybojoval pro sebe a Českou republiku první titul mistra Evropy v závodech tahačů, se na okruhu Jarama představí Buggyra Zero Mileage Racing v plné sestavě. A ambice jsou nemalé.

projít na článek

Úspěšný víkend pro Buggyra Racing na Hungaroringu

Na poslední závod sezóny ESET Cup series vyrazil tým Buggyra Zero Mileage Racing ve hvězdném obsazení Enge, Lacko, Yasmeen a Aliyyah Koloc a výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat.

projít na článek

Slibný začátek sezóny pro Mičánek Motorsport

Smolné momenty, ale slibný začátek. Tak skončil úvodní víkend sezony 2021 pro tým Mičánek Motorsport powered by Buggyra. Duo Formánek-Záruba na Monze dojelo i přes sérii komplikací na čtvrtém místě v kategorii. Michal Makeš na Hungaroringu bral dvě podia.

projít na článek

Na Hungaroring pro body a vítězství

Po velmi povedeném vstupu v Misanu čeká na tým Buggyra Racing další výzva v podobě závodu na nepříliš oblíbeném Hungaroringu. Nejvyšší ambice Přesto podle týmového manažera Jana Kalivody jede Buggyra do Maďarska s ambicemi obhájit vůdčí postavení. „Je pra

projít na článek

Mičánek Motorsport powered by Buggyra míří na Hungaroring

V Maďarsku na Hungaroringu se již tento víkend napíše letošní poslední kapitola pohárového klání ESET V4 Cupu. Tým Mičánek Motorsport powered by Buggyra vyšle na trať, známou z kalendáře seriálu Grand Prix Formule 1, pětici jezdců, která postupně zasáhne

projít na článek