Buggyra hodlá v Jaramě pokračovat ve vítězném tažení

Prakticky přesně pětadvacet let poté, co majitel týmu Martin Koloc vybojoval pro sebe a Českou republiku první titul mistra Evropy v závodech tahačů, se na okruhu Jarama představí Buggyra Zero Mileage Racing v plné sestavě. A ambice jsou nemalé.

projít na článek

Buggyra hodlá pokračovat na Hungaroringu ve vítězné sérii

Na rozdíl od řady sportovních odvětví se truckracing snaží úspěšně fungovat v maximálně možné míře i v koronavirové éře. Po Mostě, Nogaru, Zolderu a Jaramě se proto nejrychlejší truckeři starého kontinentu představí o víkendu na Hungaroringu.

projít na článek

JNS Thunderbirds pokračují ve vítězném tažení

Team Thunderbirds pražských JNS pokračuje ve vítězném tažení jarní částí letošní sezony. Po zisku titulu národního mistra a vítězství v XIV. ELITE Cheerleading Championship 2017 v německém Bottropu, zkompletovali hatrick ziskem titulu Mistrů evropy v kat

projít na článek

Dvě vítězství pro Lacka a další double pro Buggyru

Trucková sezóna týmu Buggyra Zero Mileage Racing pokračovala na okruhu ve španělské Jaramě. I přes covidová omezení se jednalo o velmi úspěšný závodní víkend.

projít na článek

Calvet na závěr sezony vybojoval titul v Promoter’s Cupu

Závodním víkendem v Jaramě skončila nejen letošní sezona ME tahačů na okruzích, ale také jedna éra týmu Buggyra ZM Racing. Jeden z neúspěšnějších týmů historie šampionátu totiž svět evropských trucků opouští. Na rozloučenou Téo Calvet vybojoval titul v Pr

projít na článek

Jarama 2018: Jedeme dál!

Přestože Le Mans 2018 ukončilo nadvládu Adama Lacka nad evropským truckracingem, Buggyra rozhodně neskládá před posledním podnikem v sezóny ve španělské Jaramě zbraně.

projít na článek