BonPrix poštovné zdarma: Jak ho získat?

Poštovné je zlo. Zvlášť, když si necháte posílat nějakou drobnost za pár stovek, na níž poštovné činí třetinu ceny. Jak se placení poštovného vyhnout na jednom z největších českých obchodů s oblečením BonPrix?

projít na článek

Poštovné zdarma pokračuje

Abychom zpříjemnili nakupování na našem eshopu máme poštovné stále zdarma i na podzim. Tak surfujte a nakupujte bez dalších nákladů Váš team DAWOOD Příspěvek Poštovné zdarma pokračuje pochází z DAWOOD

projít na článek

BonPrix katalog – skvělá inspirace

Hledáte inspiraci v módě, kde se dá? Objevte kouzlo módních katalogů Bonprix a mějte vždy dokonalý přehled o tom, co právě letí!

projít na článek

Léto se blíží! Co nabízí kolekce BonPrix plavek?

Léto pomalu klepe na dveře - jste na něj připravena? Prolezli jsme novou kolekci BonPrix plavek a podívali se, jaké krásné kousky zde najdete. Jak na jejich nákupu ještě více ušetřit a jak si vybrat ty pravé?

projít na článek

Doprava zdarma: které obchody si neúčtují poštovné?

Zajímá vás, ve kterých oblíbených obchodech ušetříte na poštovném? Mnoho eshopů poskytuje při nákupu nad určitou částku dopravu zdarma. Tipli pro vás připravilo přehledný seznam nejoblíbenějších prodejců. Mnoho partnerských obchodů navíc nabídne také cash

projít na článek

TIP: Jak získat Tchibo dopravu zdarma na každý nákup

Tchibo nabízí mnohem víc než jen skvělou kávu – to už dnes ví snad úplně každý. Věděli jste ale, že při nákupu na Tchibo můžete snadno získat dopravu zdarma? Poradíme vám, jak na to.

projít na článek