Doprava zdarma: které obchody si neúčtují poštovné?

Zajímá vás, ve kterých oblíbených obchodech ušetříte na poštovném? Mnoho eshopů poskytuje při nákupu nad určitou částku dopravu zdarma. Tipli pro vás připravilo přehledný seznam nejoblíbenějších prodejců. Mnoho partnerských obchodů navíc nabídne také cashback, šetřit tak můžete hned dvakrát!

projít na článek

Poštovné zdarma pokračuje

Abychom zpříjemnili nakupování na našem eshopu máme poštovné stále zdarma i na podzim. Tak surfujte a nakupujte bez dalších nákladů Váš team DAWOOD Příspěvek Poštovné zdarma pokračuje pochází z DAWOOD

projít na článek

BonPrix poštovné zdarma: Jak ho získat?

Poštovné je zlo. Zvlášť, když si necháte posílat nějakou drobnost za pár stovek, na níž poštovné činí třetinu ceny. Jak se placení poštovného vyhnout na jednom z největších českých obchodů s oblečením BonPrix?

projít na článek

Státní svátky: kdy jsou obchody zavřené a kde nakoupíte

Během kterých státních svátků jsou zavřené obchody? A které obchody to vlastně jsou? V našem přehledu všechno snadno najdete. Vysvětlíme, podle jakého klíče se zavřené obchody určují, a poradíme, kde určitě nakoupit můžete.

projít na článek

BIBLOO.cz - Doprava zdarma na vše bez limitů

Sháníte značkové a trendy oblečení? Podívejte se na BIBLOO a vyberte si z nespočtu krásných kousků. Mějte přehled o exkluzivních kolekcích z prémiového módního světa. Získejte na každou objednávku dopravu zdarma!

projít na článek

Pracovní sešit 2 v prodeji!

Na skladě máme novotou vonící Pracovní sešit 2, který je volným pokračováním prvního dílu. Objednávejte přímo přes email, nebo telefonicky. Cena činí 250 Kč plus poštovné. Pokud ještě nemáte první díl sešitu, využijte zvýhodněné nabídky obou sešitů za niž

projít na článek