Borůvkový džem

Borůvky na tuto marmeládu jsou sbírány v Jeseníkách, kde dozrávají postupně od nížin po hřebenové partie. Mají typickou, velmi silnou ovocnou chuť. Borůvková marmeláda je skutečná delikatesa, nejlepší na krajíc chleba s máslem. Složení: Lesní borůvky, cukr, pektin. Zpracované ovoce, výběrový džem

  • Web: Úvod
  • Aktualizace: 22.2.2024
projít na článek

Rakytníkový džem

Složení: šťáva z rakytníku 50%, cukr Zpracované ovoce, výběrový džem

projít na článek

Malinový džem

Složení: šťáva z malin 50%, cukr, pektin Zpracované ovoce, výběrový džem

projít na článek

Ostružinový džem

Ostružinový džem je vyráběn z celých plodů a doba přípravy je zkrácena na minimum. Tím se zachovala jemná chuť plodů, cenné látky a vitamíny. Ostružiny jsou známé pro velký obsah antioxidantů Složení: Ostružiny 50%, cukr. Hmotnost obsahu 175g Zpr

projít na článek

Višňový džem

Pikantní chuť višní plně oceníte v našem džemu. Odpeckované plody se vaří co nejkratší dobu, aby se neponičili vitamíny a tmavě červená barva. Nejen, že je tento džem vynikající na namazaném krajíci chleba, ale kdo někdy jedl pravý "švarcvaldský" dort, tz

projít na článek

Špendlíkový džem

Špendlíkový džem v sobě ukrývá jemnou chuť podobnou mirabelkám, ale zároveň ostřejší kyselinky pocházející z planého ovoce. Špendlíky jsou sbírány v zapomenutých alejích a v remízcích v podhůří Jeseníků v jejich nejlepší zralosti. Plody jsou poté odpeckov

projít na článek