Bowleři míří na jediný turnaj americké profesionální PBA

Do Švédska se sjíždějí nejlepší profesionální bowleři světa. Storm Lucky Larsen Masters je v letošním roce jedinou akcí sezóny, kdy se turnaj americké profesionální bowlingové tour bude hrát mimo USA. Poměřit se s profesionály vyráží do švédského Helsingborgu také trojice našich nejlepších hráčů.

projít na článek

Bowler Jan Macek ve šlágru nejvyšší švédské bowlingové ligy

Nejlepší čeští bowleři jsou pravidelnými posilami švédských týmů bojujících v první a druhé švédské bowlingové lize. Švédsko patří mezi světové bowlingové velmoci a také úroveň švédské ligy je na světové úrovni. Hrají zde i profesionální hráči z americké

projít na článek

Bowleři budou na mistrovství světa v Koreji obhajovat zlato

Před dvěma lety vybojoval tým kadetů do 21 let pro český bowling historicky první zlatou medaili ze světového šampionátu. Letos míří mladíci za obhajobou, i když složení čtyřčlenného týmu bude jiné.

projít na článek

Čeští bowleři obhájili titul mistrů světa

Český sportovní bowling přepisuje svoji historii. Zlato a dva bronzy vybojovali mladí bowleři na mistrovství světa do 21 let v korejském Inčchonu. V soutěži čtyřčlenných mužských týmů po famózním výkonu obhájili titul světových šampiónů.

projít na článek

Bowleři ladili formu před Mistrovstvím Evropy

Čeští bowleři mají za sebou úspěšnou přípravu na nadcházející Mistrovství Evropy. Na mezinárodním turnaji Malta Open vybojoval Lukáš Jelínek druhé místo a Matěj Vojkovský skončil mezi nejlepšími čtyřmi. Turnaje se účastnila více než stovka hráčů ze šestná

projít na článek

Za bowlingem až k polárnímu kruhu.

Čeští hráči sportovního bowlingu Jan Macek a Jaroslav Lorenc jsou již několik let platnými posilami předních týmů ve švédské bowlingové lize. Švédské ligy patří tradičně k těm nejkvalitnějším v Evropě, hrají zde mistři světa i profesionální bowleři.

projít na článek