Bowleři ladili formu před Mistrovstvím Evropy

Čeští bowleři mají za sebou úspěšnou přípravu na nadcházející Mistrovství Evropy. Na mezinárodním turnaji Malta Open vybojoval Lukáš Jelínek druhé místo a Matěj Vojkovský skončil mezi nejlepšími čtyřmi. Turnaje se účastnila více než stovka hráčů ze šestnácti zemí a k vidění byla i perfect game v českém podání.

projít na článek

Čeští bowleři ladili formu

Čeští reprezentanti předvedli výbornou formu na druhém turnaji bowlingové série Prestige tour v Olomouci. Turnaj již podruhé za sebou vyhrál mladý český reprezentant Lukáš Jelínek, hráč pražského Xbowling clubu, nedávný mistr světa v týmové soutěži kadetů

projít na článek

Olomouc hostí Mistrovství Evropy šampionů.

Nejlepší bowleři Evropy se sjeli do Olomouce. Mistři svých zemí zde odehrají ECC – Mistrovství Evropy šampionů. Celkem 35 hráčů a 33 hráček si to rozdá o tituly evropských mistrů.

projít na článek

Několik medailí z iQFoil Games před mistrovstvím Evropy na Gardě

iQFoilový tým nyní tvrdě trénuje na Gardě na letošní mistrovství Evropy v dospělé kategorii, které se pojede od 17. května v Torbole.

projít na článek

Dvě fantastické medaile z Mistrovství Evropy

Čeští bowleři jedou na úspěšné vlně a potvrdili to i v silné konkurenci na letošním Mistrovství Evropy ve francouzském Wittelsheimu. Dvě bronzové medaile v soutěžích jednotlivců, týmová umístění v TOP 10 a skvělé třetí místo v pořadí národů, které zajišťu

projít na článek

Čeští bowleři obhájili titul mistrů světa

Český sportovní bowling přepisuje svoji historii. Zlato a dva bronzy vybojovali mladí bowleři na mistrovství světa do 21 let v korejském Inčchonu. V soutěži čtyřčlenných mužských týmů po famózním výkonu obhájili titul světových šampiónů.

projít na článek