Čeští bowleři ladili formu

Čeští reprezentanti předvedli výbornou formu na druhém turnaji bowlingové série Prestige tour v Olomouci. Turnaj již podruhé za sebou vyhrál mladý český reprezentant Lukáš Jelínek, hráč pražského Xbowling clubu, nedávný mistr světa v týmové soutěži kadetů. A to i přesto, že si průběhu hry přivodil při rozběhu zranění kolena, zahrál velmi dobrý výkon s průměrem 218,5 kuželek na šest her.

projít na článek

Čeští bowleři vezou titul a skalp mistrů světa

O víkendu 12. a 13. března se v centru Cristal Bowling ve francouzském Wittelsheimu uskutečnil pátý ročník prestižního mezinárodního turnaje čtyřčlenných týmů Storm Team Open 2022.

projít na článek

Za bowlingem až k polárnímu kruhu.

Čeští hráči sportovního bowlingu Jan Macek a Jaroslav Lorenc jsou již několik let platnými posilami předních týmů ve švédské bowlingové lize. Švédské ligy patří tradičně k těm nejkvalitnějším v Evropě, hrají zde mistři světa i profesionální bowleři.

projít na článek

Bowler Jan Macek ve šlágru nejvyšší švédské bowlingové ligy

Nejlepší čeští bowleři jsou pravidelnými posilami švédských týmů bojujících v první a druhé švédské bowlingové lize. Švédsko patří mezi světové bowlingové velmoci a také úroveň švédské ligy je na světové úrovni. Hrají zde i profesionální hráči z americké

projít na článek

Olomouc hostí Mistrovství Evropy šampionů.

Nejlepší bowleři Evropy se sjeli do Olomouce. Mistři svých zemí zde odehrají ECC – Mistrovství Evropy šampionů. Celkem 35 hráčů a 33 hráček si to rozdá o tituly evropských mistrů.

projít na článek

Výroba forem - díl 5.

Videonávod krok za krokem, jak si vytvořit dvoudílnou silikonovou 3D formu z předlohy. S takovouto formou můžete vytvořit velké množství odlitku aniž byste formu poničili při vyndávání konečného odlitku. 

projít na článek