Dvě fantastické medaile z Mistrovství Evropy

Čeští bowleři jedou na úspěšné vlně a potvrdili to i v silné konkurenci na letošním Mistrovství Evropy ve francouzském Wittelsheimu. Dvě bronzové medaile v soutěžích jednotlivců, týmová umístění v TOP 10 a skvělé třetí místo v pořadí národů, které zajišťuje postup na letošní světový šampionát. Bowling se tak řadí mezi sporty, kde Češi patří k evropské i světové špičce.

projít na článek

Český bowling veze z Mistrovství Evropy stříbrnou medaili

Stříbrná medaile v soutěži jednotlivců, rekord Mistrovsví Evropy ve trojicích na jednu hru a týmová umístění v Top 10. Šest českých hráčů sportovního bowlingu má za sebou úspěšné vystoupení na Mistrovství Evropy ve Finsku. Cenný kov ze soutěže jednotlivců

projít na článek

Dvě stříbrné medaile pro český námořní jachting

Češi si z mistrovství Evropy ORC, které se konalo minulý týden v kyperském Limassolu, vezou hned dvě stříbrné medaile!

projít na článek

Medaile pro české kitesurfaře

Na Sardinii v Torre Grande na mistrovství Evropy do 21 let a na mistrovství světa Masters v nové olympijské třídě Formula Kite se našim reprezentantům dařilo.

projít na článek

Bowleři vezou dvě stříbrné medaile

Český sportovní bowling opět ukázal, že patří k evropské špičce ve všech věkových kategoriích. Potvrdili to i mladí hráči, kteří na Mistrovství Evropy juniorů ve Finsku vybojovali dvě stříbrné medaile.

projít na článek

V Kitzbühelu svedou triatlonisté boje o tituly mistrů Evropy

Od pátku 20. do neděle 22. června se v Kitzbühelu koná jeden z vrcholů olympijského triatlonu, kterým je mistrovství Evropy. O medaile budou bojovat i čeští reprezentanti, kterých do Rakouska vyrazilo hned šestnáct. Z toho polovinu tvoří junioři.

projít na článek