Bowleři vezou dvě stříbrné medaile

Český sportovní bowling opět ukázal, že patří k evropské špičce ve všech věkových kategoriích. Potvrdili to i mladí hráči, kteří na Mistrovství Evropy juniorů ve Finsku vybojovali dvě stříbrné medaile.

projít na článek

Dvě stříbrné medaile pro český námořní jachting

Češi si z mistrovství Evropy ORC, které se konalo minulý týden v kyperském Limassolu, vezou hned dvě stříbrné medaile!

projít na článek

Čeští bowleři vezou titul a skalp mistrů světa

O víkendu 12. a 13. března se v centru Cristal Bowling ve francouzském Wittelsheimu uskutečnil pátý ročník prestižního mezinárodního turnaje čtyřčlenných týmů Storm Team Open 2022.

projít na článek

Dvě fantastické medaile z Mistrovství Evropy

Čeští bowleři jedou na úspěšné vlně a potvrdili to i v silné konkurenci na letošním Mistrovství Evropy ve francouzském Wittelsheimu. Dvě bronzové medaile v soutěžích jednotlivců, týmová umístění v TOP 10 a skvělé třetí místo v pořadí národů, které zajišťu

projít na článek

Češi vybojovali na Mistrovství světa v bowlingu bronzové medaile

Český úspěch se zrodil na bowlingovém Mistrovství světa v Kuvajtu. Tříčlenný tým mužů podal naprosto parádní výkon a vybojoval bronzové medaile. Sportovní bowling je v Česku stále mladým sportem, ale jeho popularita roste. V současnosti čeští bowleři jedo

projít na článek

Čeští bowleři obhájili titul mistrů světa

Český sportovní bowling přepisuje svoji historii. Zlato a dva bronzy vybojovali mladí bowleři na mistrovství světa do 21 let v korejském Inčchonu. V soutěži čtyřčlenných mužských týmů po famózním výkonu obhájili titul světových šampiónů.

projít na článek