Brněnský Půlmaraton objektivem Kateřiny Pavlíčkové

Fotoreportáž z Brněnského Půlmaratonu a Brněnské desítky od Kateřiny Pavlíčkové.

projít na článek

Házená objektivem Kateřiny Pavlíčkové

I fotografové musí stále trénovat postřeh, oko a hbité prsty. Kateřina Pavlíčková mimo hlavní sezónu jezdeckých a dostihových akcí vyzkoušela další zajímavý sport - házenou. Ve fotoreportáží zachytila utkání 2. ligy v házené Maloměřice - Napajedla.

projít na článek

White Turf objektivem Kateřiny Pavlíčkové

"White Turf v St. Moritz, dostihy na zamrzlém jezeře. Unikátní a exkluzivní tradice čítající 110 let. Dámy v kožišich, limuzíny Rolls-Royce, šampaňské a ustřice. A krásné dostihy se super atmosférou ... pokud se podaří" píše v úvodu své fotogalerie fotog

projít na článek

Koňské pólo v Březině ve fotografiích

V Česku trochu exotická akce. Mezinárodní turnaj v koňském pólu se konal na farmě NOE v Březině u Křtin na brněnsku. Neobvyklou podívanou vám přiblíží fotografie Kateřiny Pavlíčkové.

projít na článek

ME v baseballu ve fotografiích Kateřiny Pavlíčkové

Evropský šampionát hráčů do 23 let v baseballu je za námi. Česká reprezentace podlehla až po velkém boji Holanďanům a získali tak stříbrné medaile. Semifinálové a finálové zápasy sledovala fotorgafka Kateřina Pavlíčková a připravila několik skvělých fotor

projít na článek

Velká cena Brna v drezuře ve fotografiích Kateřiny Pavlíčkové

Fotoreportáž se vrací k 20. ročníku Světového poháru v drezuře o Velkou cenu Brna. Moravská metropole od 15. do 17. června 2018 hostila účastníky ze 16 zemí, do soutěží zasáhlo rekordních 120 koní.

projít na článek