ME v baseballu ve fotografiích Kateřiny Pavlíčkové

Evropský šampionát hráčů do 23 let v baseballu je za námi. Česká reprezentace podlehla až po velkém boji Holanďanům a získali tak stříbrné medaile. Semifinálové a finálové zápasy sledovala fotorgafka Kateřina Pavlíčková a připravila několik skvělých fotoreprtáží.

projít na článek

Brněnský Půlmaraton objektivem Kateřiny Pavlíčkové

Fotoreportáž z Brněnského Půlmaratonu a Brněnské desítky od Kateřiny Pavlíčkové.

projít na článek

Koňské pólo v Březině ve fotografiích

V Česku trochu exotická akce. Mezinárodní turnaj v koňském pólu se konal na farmě NOE v Březině u Křtin na brněnsku. Neobvyklou podívanou vám přiblíží fotografie Kateřiny Pavlíčkové.

projít na článek

Velká cena Brna v drezuře ve fotografiích Kateřiny Pavlíčkové

Fotoreportáž se vrací k 20. ročníku Světového poháru v drezuře o Velkou cenu Brna. Moravská metropole od 15. do 17. června 2018 hostila účastníky ze 16 zemí, do soutěží zasáhlo rekordních 120 koní.

projít na článek

Evropský poháru žokejů ve fotografiích Kateřiny Pavlíčkové

Ještě jednou se vracíme do Conseq Parku Velká Chuchle na III. ročník Evropského poháru žokejů. Tentokrát budeme dostihový den sledovat spolu s Kateřinou Pavlíčkovou prostřednictvím její kamery.

projít na článek

Házená objektivem Kateřiny Pavlíčkové

I fotografové musí stále trénovat postřeh, oko a hbité prsty. Kateřina Pavlíčková mimo hlavní sezónu jezdeckých a dostihových akcí vyzkoušela další zajímavý sport - házenou. Ve fotoreportáží zachytila utkání 2. ligy v házené Maloměřice - Napajedla.

projít na článek