Evropský poháru žokejů ve fotografiích Kateřiny Pavlíčkové

Ještě jednou se vracíme do Conseq Parku Velká Chuchle na III. ročník Evropského poháru žokejů. Tentokrát budeme dostihový den sledovat spolu s Kateřinou Pavlíčkovou prostřednictvím její kamery.

projít na článek

Evropský poháru žokejů ve fotografiích

Vítězem III. ročníku Evropského poháru žokejů v Conseq Parku Velká Chuchle, se stal francouzský jezdecThomas Huet se ziskem 26 bodů za dvě první, jedno třetí a jedno čtvrté. Druhý skončil obhájce loňského prvenství, kazachstánský rodák Bauyržan Murzabajev

projít na článek

Brněnský Půlmaraton objektivem Kateřiny Pavlíčkové

Fotoreportáž z Brněnského Půlmaratonu a Brněnské desítky od Kateřiny Pavlíčkové.

projít na článek

ME v baseballu ve fotografiích Kateřiny Pavlíčkové

Evropský šampionát hráčů do 23 let v baseballu je za námi. Česká reprezentace podlehla až po velkém boji Holanďanům a získali tak stříbrné medaile. Semifinálové a finálové zápasy sledovala fotorgafka Kateřina Pavlíčková a připravila několik skvělých fotor

projít na článek

Velká cena Brna v drezuře ve fotografiích Kateřiny Pavlíčkové

Fotoreportáž se vrací k 20. ročníku Světového poháru v drezuře o Velkou cenu Brna. Moravská metropole od 15. do 17. června 2018 hostila účastníky ze 16 zemí, do soutěží zasáhlo rekordních 120 koní.

projít na článek

Koňské pólo v Březině ve fotografiích

V Česku trochu exotická akce. Mezinárodní turnaj v koňském pólu se konal na farmě NOE v Březině u Křtin na brněnsku. Neobvyklou podívanou vám přiblíží fotografie Kateřiny Pavlíčkové.

projít na článek