Plody brusinek lze připodobnit k chameleonovi – bobule jsou nejprve zelené, pak bílé a nakonec živě červené. Vždy však nakonec obsahují červenohnědá rohlíčkovitá semena.
Brusinky se zpracovávají v potravinářství jako čerstvé, sušené, v podobě marmelád a podobně. Na našem území jsou chráněné, protože se vyskytují poměrně vzácně. Proto se používají brusinky i jiné například klikva velkoplodá dovážená například z Polska, kte
projít na článekNově na našich prodejnách najdete výrobky pod značkou Krakonošovy dobroty. Ochutnat tak můžete nejen výborné sirupy s příchutí brusinek, černého jeřábu, jahody a dalších, ale také výborné sladkosti jako švestky v čokoládě, brusinky v čokoládě, či samotné
projít na článekHoní vás mlsná, ale chcete se vyhnout lepku a laktóze? Vyzkoušejte tyhle sušenky z bezlepkové mouky a bez mléčných produktů. Jsou plné brusinek i ořechů a k zahnání chuti na sladké stačí malé množství. Suroviny: 100 g rýžové mouky 50 g pohankové mouky 0
projít na článekMimořádný zájem o perníčky ANNAS, ale i o instantní liškovou polévku, dánské jemně slané máslo a tvrdé sýry z naší nabídky nás přiměl zrealizovat ještě jednu, letos již poslední dodávku zboží na sváteční stoly našich zákazníků a jako vánoční dárky pro Vaš
Máte firmu a řešíte otázku vhodných firemních dárků pro zákazníka nebo zaměstnance? Celoroční poděkování v podobě vánočních dárkových balíčků a košů se stal v dnešní době velmi vyhledávaným firemním dárkem. Do košů a balíčků je možno zakomponovat napříkla