Nově na našich prodejnách Krakonošovy dobroty!!!!!

Nově na našich prodejnách najdete výrobky pod značkou Krakonošovy dobroty. Ochutnat tak můžete nejen výborné sirupy s příchutí brusinek, černého jeřábu, jahody a dalších, ale také výborné sladkosti jako švestky v čokoládě, brusinky v čokoládě, či samotné brusinky. Jistě zaujme i velmi kvalitní a chutné koření, čaje s bylinek a další výrobky.

projít na článek

ZPÁTKY DO ŠKOLY

Školáci, už máte vše připraveno do školy? Na našich prodejnách si vyberete z široké nabídky sešitů, boxů na svačinu, lahví na pití a další školní potřeby!

projít na článek

Nové značky v našich stájích

S radostí vám oznamujeme, že jsme se nově stali oficiálními zástupci značek RTR Vehicles, KOOKS a Mountune. The post Nové značky v našich stájích appeared first on UNITESTA spol. s r.o..

projít na článek

Už se točí !!!!!! Přijďte na točenou zmrzlinu ............

Na našich prodejnách Cukrárna náměstí T.G.Masaryka, Malé náměstí a Cukrárna Praha 8 katovická již můžete ochutnat výbornou točenou zmrzlinu. těšíme se na Vás.

projít na článek

EET na všech našich prodejnách - prohlášení !!!!!!

Dovolujeme si informovat, že se zavedením EET jsou všechny naše prodejny napojeny na tento systém a v souladu se zákonem 112/2016 Sb. uvádíme následující: Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povi

projít na článek

BILLA odstartovala věrnostní kampaň s kuchyňským nádobím MasterChef

Milovníky vaření i každého, kdo hledá nové pomocníky do kuchyně, potěší nová věrnostní kampaň obchodního řetězce BILLA. V jeho prodejnách nyní mohou se slevou až 73 % získat kolekci profesionálního kuchyňského nádobí MasterChef. V rámci nové kampaně BILL

projít na článek