Budete se ženit? Zkombinujte vestu se zbytkem outfitu

Někým milovaná, jiným odsuzovaná. Avšak každý díky ní vypadá elegantněji. Dnes budeme mluvit o využití vesty ve svatebním obleku.

projít na článek

Volba kabelky podle outfitu

Každá z nás chce vypadat dokonale. K skvěle padnoucímu outfitu potřebujeme neméně bravurně vybranou kabelku. Ale která kabelka se hodí k jakému outfitu? Na to společně najdeme odpověď.

projít na článek

Vesta a pánská košile - moderna nebo retro?

Vesta je elegantním doplňkem k pánské společenské košili pro společenské události typu svateb a plesů. Jednobarevnou společenskou košili obohaťte o vestu. Vestu lze nosit ke společenské košili a kravatě i bez saka jako David Beckham.

projít na článek

Vybíráme kabelku k zimnímu outfitu. Která je ta pravá?

Každý outfit vyžaduje jinou kabelku. Nevíte, která se nejvíce hodí k vašemu zimnímu outfitu? Dáme vám pár tipů na skvělé zimní kabelky. Také vám poradíme, jak nejlépe sladit kabelku se zimním oblečením.

projít na článek

Jak se obléci na silvestrovskou či novoroční párty?

Večírky jsou nedílnou součástí konce starého roku a začátku nového. Pokud se chystáte na některou silvestrovskou či novoroční párty, jistě chcete být hvězdou večírku. Poradíme vám s výběrem vhodného outfitu a doplňků, díky čemuž budete hvězdou párty.

projít na článek

Zimní Bundy

Zima už je pomalu za dveřmi, a vy ještě nemáte ve svém šatníku svou zimní bundu do chladných dní? Nebo už přemýšlíte v jakém zimním lyžařském či snowbordovém outfitu budete letos zdolávat vrcholky hor? U nás najdete velký výběr zimních bund ať už do města

projít na článek