Budoucnost virtuální reality: Kudy se vydá technologie VR v následujících letech?

Virtuální realita (VR) je technologie, která má potenciál změnit způsob, jakým vnímáme a interagujeme s digitálním světem. Od svých počátků se VR rychle vyvíjela a [...] The post Budoucnost virtuální reality: Kudy se vydá technologie VR v následujících letech? first appeared on Winseven.cz.

projít na článek

Změna cen půjčovného virtuální reality (VR)

Virtuální realita nyní dostupná i pro domácnosti – od 1.12.2022 je možné u nás zapůjčit virtuální realitu. Můžete se tak z pohodlí domova přenést do jiné dimenze. Ceník půjčovného naleznete zde. Rezervaci si můžete objednat na adrese aedsorc Příspěvek Zm

projít na článek

Co je virtuální server? Výhody virtuálního serveru

Server je mimořádně výkonný počítač (stroj), který je zpravidla umístěn v servovně (datovém centru). Pokud jde o druhy serverů, tak nejčastější je webový server (v internetu poskytuje webové stránky) a databázový server (úložiště databází MySQL apod.). V

projít na článek

Policie spustila virtuální náborové centrum. Provázet budou skuteční policisté i virtuální František

Osm měsíců po armádě spouští virtuální náborové centrum i česká policie. Má pomoci zájemcům o práci u policie lépe porozumět procesu přijímacího řízení a odstranit obavy spojené s fyzickými a psychologickými testy. Bude je provázet virtuální František.

projít na článek

Na co se můžete těšit? Tyto tituly si zahrajete s PlayStation VR2

Do uvedení nové generace virtuální reality od Sony zbývá poslední měsíc, firma nyní na svém blogu zveřejnila kompletní seznam titulů dostupných v den vydání nebo záhy poté.

projít na článek

Kia představuje budoucnost interiéru autonomních vozidel

KIA na veletrhu CES 2019 odhalí nové technologie prostřednictvím interaktivního exponátu ‚Space of Emotive Driving‘.

projít na článek