Buggyra oslaví padesáté narozeniny a chce titul

O víkendu odstartuje na okruhu v Misanu nový ročník mistrovství Evropy v závodech tahačů. Po loňské turbulentní sezóně je Buggyra v plné síle zpět a touží po zisku dalšího, v pořadí již šestého individuálního titulu.

projít na článek

V září oslaví ve velkém stylu osmdesátiny a jede dál: Producent František Janeček chce ale prodat dům v Dominikáně

Byli jsme trochu překvapeni, že producent František Janeček (79) sezval spoustu známých hostů do divadla GoJa Music Hall, kde začal uvádět muzikál Bídníci, už v únoru. Velké trachtace se totiž obvykle konají 14. září, kdy má narozeniny. A letos oslaví kul

projít na článek

Buggyra chce vrátit titul mistra Evropy zpět do Česka!

Tým Buggyra Racing v úterý na tradičním setkání s novináři odhalil plány pro blížící se sezonu evropského šampionátu tahačů. Pomoci vrátit Adama Lacka zpět na truckový trůn má nový speciál VK50. Za volant druhého vozu usedne opět britský pilot Oly Janes.

projít na článek

Calvet na závěr sezony vybojoval titul v Promoter’s Cupu

Závodním víkendem v Jaramě skončila nejen letošní sezona ME tahačů na okruzích, ale také jedna éra týmu Buggyra ZM Racing. Jeden z neúspěšnějších týmů historie šampionátu totiž svět evropských trucků opouští. Na rozloučenou Téo Calvet vybojoval titul v Pr

projít na článek

Buggyra hodlá v Jaramě pokračovat ve vítězném tažení

Prakticky přesně pětadvacet let poté, co majitel týmu Martin Koloc vybojoval pro sebe a Českou republiku první titul mistra Evropy v závodech tahačů, se na okruhu Jarama představí Buggyra Zero Mileage Racing v plné sestavě. A ambice jsou nemalé.

projít na článek

THE MOST BUGGYRA SPEED FESTIVAL

THE MOST BUGGYRA SPEED FESTIVAL se koná v rámci výročí padesáti let značky BUGGYRA, a to v neděli 03.11.2019 na Autodromu Most, tak si prosím rezervujte toto datum ve svých diářích. K vidění bude veškerá technika týmu Buggyra Racing.

projít na článek