Buggyra Racing má stříbro v kategorii GT4

Haas RT si zajistil své první vítězství v seriálu 24H powered by Hankook při svém třetím startu na Hankook 12H MUGELLO, který se konal minulý víkend. Audi R8 LMS GT3 EVO II (#21, Mathieu Detry / Stéphane Perrin / Frédéric Vervisch) debutovalo v 24H SERIES v Dubaji, kde skončilo na 5. místě ze 43. místa na startovním roštu. První tým, který reprezentoval Antiguu na mezinárodní motoristické scéně, pak získal své první pódium na Hankook 6H ABU DHABI.

projít na článek

Buggyra vstupuje do GT3 s Engem a Vršeckým

Aliance Buggyra Racing a Zero Mileage Lubricants přínáší další ovoce v podobě nové kampaně Buggyra Zero Mileage Racing, zaměřené na závodní kategorii GT3. V nové odnoži Buggyry, jež si dává za cíl se během tří let vypracovat z Čínského GT šampionátu na st

projít na článek

Buggyra odkryla karty a vytáhla trumfová esa

Zatímco ještě na konci minulého týdne řešil motoristický svět, zdali se tým Tatra Buggyra Racing a Buggyra Zero Mileage Racing vůbec zúčastní Rally Dakar 2021, dnes je jasno. Buggyra nebude v Saúdské Arábii chybět, ba co víc, jede opravdu velké bomby!

projít na článek

SHAKEDOWN je za námi

První administrativní kámen v podobě testovací rychlostní zkoušky posádky týmů Tatra Buggyra Racing a Buggyra ZM Racing bez sebemenších problémů odvalily, stejně tak by tomu mělo být i v případě technických přejímek.

projít na článek

Úspěšný víkend pro Buggyra Racing na Hungaroringu

Na poslední závod sezóny ESET Cup series vyrazil tým Buggyra Zero Mileage Racing ve hvězdném obsazení Enge, Lacko, Yasmeen a Aliyyah Koloc a výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat.

projít na článek

THE MOST BUGGYRA SPEED FESTIVAL

THE MOST BUGGYRA SPEED FESTIVAL se koná v rámci výročí padesáti let značky BUGGYRA, a to v neděli 03.11.2019 na Autodromu Most, tak si prosím rezervujte toto datum ve svých diářích. K vidění bude veškerá technika týmu Buggyra Racing.

projít na článek