Buggyra testovala v poušti

Máme za sebou nejlepší pouštní testování! Alespoň to tak vidí šéfkonstruktér týmu Buggyra Racing David Vršecký, který strávil uplynulé dva týdny v Dubaji ve vybrané společnosti Martina Koloce, jeho na Dakar 2023 se připravujících dcer Aliyyah a Yasmeen, plus jezdeckého tria ve složení Josef Macháček, Tomáš Enge a Ingnacio Casale.

projít na článek

Tatra Buggyra Racing je připraven na startu 41. rally Dakar

Obě posádky týmu Tatra Buggyra Racing v čele s Martinem Kolomým absolvovaly v pátek poslední zkoušku před startem jednačtyřicátého ročníku rally Dakar. Testovala se především technika po rizikové přepravě z Evropy.

projít na článek

Buggyra testovala v Nogaru

První pracovní dny měsíce května se pro trio Aliyyah Koloc, Adam Lacko a Téo Calvet nesly ve znamení testování na domácí základně ve francouzském Nogaru.

projít na článek

THE MOST BUGGYRA SPEED FESTIVAL

THE MOST BUGGYRA SPEED FESTIVAL se koná v rámci výročí padesáti let značky BUGGYRA, a to v neděli 03.11.2019 na Autodromu Most, tak si prosím rezervujte toto datum ve svých diářích. K vidění bude veškerá technika týmu Buggyra Racing.

projít na článek

Buggyra odkryla karty a vytáhla trumfová esa

Zatímco ještě na konci minulého týdne řešil motoristický svět, zdali se tým Tatra Buggyra Racing a Buggyra Zero Mileage Racing vůbec zúčastní Rally Dakar 2021, dnes je jasno. Buggyra nebude v Saúdské Arábii chybět, ba co víc, jede opravdu velké bomby!

projít na článek

Buggyra v Mostě představila hned čtyři speciály

Tým Buggyra Racing má za sebou tradiční předsezonní testování na mosteckém okruhu. Veškerá pozornost byla upřena na nový závodní speciál Buggyra VK 50 s nímž do nové sezony vstupuje Adam Lacko.

projít na článek