Business Breakfast s partnerem a korporátním členem SAS

Czech Institute of Directors ve spolupráci s korporátním členem a partnerem SAS si vás dovoluje pozvat na setkání z cyklu Business Breakfast na téma Etické využívání umělé inteligence.Jak v inovačním procesu předejít reputačním rizikům? Stále častější zapojení umělé inteligence nutí většinu organizací řešit otázku nastavení firemní governance, která umožní podporu inovací a zároveň předejde možným sankčním a reputačním rizikům. Schopnost firem maximalizovat užitek pramenící z vyřešení této technologické výzvy bude klíčová pro získání konkurenční výhody. Během společné snídaně budeme diskutovat, na co je třeba brát ohled při výběru a implementaci nových technologií využívajících prvky umělé inteligence, a o tom, jak zajistit, aby rozhodnutí, která za nás dělají technologie, byla etická a transparentní.Datum, čas a místo Datum: úterý 21. března 2023Čas: od 09:00 do 11:00 hodin Místo: hotel Mandarin Oriental Prague, Nebovidská 1, Praha 1Se svými příspěvky vystoupíMichaela Bauer, ČSOB Group, Chief Technology, Innovations, Digital, Data and Operations OfficerJitka Haubová, Komerční banka, Chief Operations OfficeStanislava Hejnová, MONETA Money Bank, Chief Compliance OfficeHana Kvartová, SAS, CE Regional DirectorIrena Trunečková, Nestlé Česko, Senior Legal CounselJan Hejtmánek, Deloitte, Consulting, DirectorJako moderátor nás bude provázet pan Šimon Mastný, předseda Kontrolní komise CIoD. Registrace Registrujte se prosím u Lucie Pružinové e-mailem na lucie. [email protected] nebo nás kontaktujte na tel. čísle 602 155 105, a to do 17. března 2023.Vstup na Business Breakfast je pro zvané zdarma.

projít na článek

E-Business Akademie Praha - logistika e-shopů

Byli jsme oficiálním partnerem tohoto setkání, konané v pražské Galerii Café Louvre. Účastníci Akademie měli možnost pohovořit se zástupci společnosti IT Logica o softwarovém řešení souvisejícího s logistickými procesy a internetovým marketingem obecně.

projít na článek

Lexus je opět hlavním partnerem Primátorek

Hlavním partnerem tradičních Primátorek se letos už podruhé stala automobilka Lexus.

projít na článek

Kia nově Oficiálním partnerem evropské ligy UEFA

Společnost KIA Motors byla dnes jmenována novým Oficiálním partnerem evropské ligy UEFA (Union of European Football Associations).

projít na článek

Hledáme Business Development Executive

13.04.2023, Pro našeho klienta v Praze/Ostravě hledáme Business Development Executive! Hlavním oborem, ve které ...

projít na článek

Toyota Business dny: akční nabídka pro podnikatele

Letní akce Toyota Business dny, která potrvá až do konce srpna, je určena pro firmy a podnikatele, ovšem akční nabídka platí už při koupi jednoho vozu.

projít na článek