Bylina Třezalka tečkovaná

Třezalka tečkovaná (latinsky Hypericum perforatum) patří mezi nejstarší léčivé byliny a již po staletí se používá nejen v domácích podmínkách, ale také při výrobě antidepresivních léků. Článek Bylina Třezalka tečkovaná se nejdříve objevil na BLAHULENKA.

projít na článek

Třezalka nať 50g Bylinář

Třezalka nať Herba hyperici Balení: 50 g Výrobce: Mediate s.r.o.

projít na článek

Tymián

Jemně aromatický tymián se nejčastěji přidává ke zvěřině, skopovému nebo hovězímu masu. Výborně se kombinuje s červeným vínem při pečení masa. Tymián se také přidává do omáček nebo do luštěnin. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 10 g...............

projít na článek

Mák modrý celý

Kvalitní ČESKÝ MÁK vypěstovaný na českých polích. Nejvyšší kvalita. Výborná chuť! Vhodný do náplní, na pečení buchet, koláčů a závinů. Mletý lze použít jako posyp mnoha pokrmů. Zaručeně český původ! Mák setý je jednoletá bylina, která dorůstá výšky až

projít na článek

Koriandr mletý - sáček 60 ml

Koriandr se používá na přípravu omáček, dušených mas a na přípravu ryb. Výborně se hodí k houbám a luštěninám. Je častou součástí kořenících směsí, nejčastěji s kmínem, česnekem a chilli. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 27 g.....................

projít na článek

Koriandr mletý - kořenka 80 ml

Koriandr se používá na přípravu omáček, dušených mas a na přípravu ryb. Výborně se hodí k houbám a luštěninám. Je častou součástí kořenících směsí, nejčastěji s kmínem, česnekem a chilli. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 27 g.....................

projít na článek